Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Πάνω από 300 αθλητές συμμετείχαν σε κολυμβητικό μαραθώνιο στην Αγία Νάπα
Πάνω από 300 αθλητές συμμετείχαν σε κολυμβητικό μαραθώνιο στην Αγία Νάπα

Πάνω από 300 αθλητές συμμετείχαν σε κολυμβητικό μαραθώνιο στην Αγία Νάπα

 

 

Πέραν των 300 αθλητών από 34 χώρες, συμμετείχαν στον διεθνή κολυμβητικό μαραθώνιο Oceanman, που ολοκληρώθηκε στη μαρίνα Αγίας Νάπας.

Σε γραπτή ανακοίνωση της μαρίνας Αγίας Νάπας, αναφέρεται ότι «ο μαραθώνιος κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας, άρχισε την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, διεξήχθη με ασφάλεια και επαγγελματισμό και κατά τη διάρκεια του, πραγματοποιήθηκαν πέντε διαδρομές δηλαδή Oceanman (10 χλμ), Half Oceanman (5 χλμ), Sprint (2 χλμ), Oceankids (500 μ.) και Oceanteams (3 Χ 500 μ.).

Ο Σωτήρης Μαύρος, εκ μέρους των διοργανωτών ανέφερε ότι «είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την επιτυχία του Oceanman. Η Κύπρος είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας και η μαρίνα Αγίας Νάπας παρέχει τις ιδανικές εγκαταστάσεις και συνθήκες για τους αθλητές» είπε και εξέφρασε ευχαριστίες σε «όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία του φετινού μαραθωνίου».

 

Εξάλλου ο Σταύρος Καραμοντάνης, CEO της μαρίνας Αγίας Νάπας εξέφρασε την ικανοποίηση του για την «φιλοξενία στις εγκαταστάσεις του διεθνούς κολυμβητικού μαραθωνίου Oceanman. Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και αποτελεί σημαντική προώθηση όχι μόνο για την ελεύθερη επαρχία Αμμόχωστου αλλά για τον τουρισμό ολόκληρου του νησιού, και πόσο μάλλον στην επαρχία μας που έρχεται αντιμέτωπη με την εποχικότητα».

Ταυτόχρονα ευχαρίστησε «όλους τους συμμετέχοντες, τους θεατές και τους χορηγούς για τη συμβολή τους στην επιτυχία του μαραθωνίου».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «ο διεθνής κολυμβητικός μαραθώνιος Oceanman ξεκίνησε το 2015 και σχεδιάστηκε από κολυμβητές για κολυμβητές, με στόχο να αναδείξει τον συναρπαστικό κόσμο της κολύμβησης στην ανοικτή θάλασσα. Πρόκειται για ένα από τα δημοφιλέστερα κολυμβητικά events του κόσμου, το οποίο διεξάγεται κάθε χρόνο σε 20 χώρες και στις πέντε ηπείρους».

Send this to a friend