Home ΛΑΡΝΑΚΑ Εργασίες στον δρόμο Καλού Χωριού – Μοσφιλωτής και στην Αραδίππου
Εργασίες στον δρόμο Καλού Χωριού – Μοσφιλωτής και στην Αραδίππου

Εργασίες στον δρόμο Καλού Χωριού – Μοσφιλωτής και στην Αραδίππου

 

 

1. Εργασίες σε φρεάτια στον δρόμο Καλού Χωριού – Μοσφιλωτής στη Λάρνακα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ενημερώνει το κοινό ότι στις 07 Νοεμβρίου 2023, μεταξύ των ωρών 09:00 – 12:00, θα εκτελούνται εργασίες σε φρεάτια από ιδιωτική εταιρεία τηλεπικοινωνιών στον δρόμο Καλού Χωριού – Μοσφιλωτής, στη Λάρνακα.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμήμα της μίας λωρίδας του δρόμου τοπικά πάνω από φρεάτια και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας, με τη χρήση σήμανσης STOP & GO.

 

2. Εργασίες αντικατάστασης παροχών (crossing) υποστατικών στην Αραδίππου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ενημερώνει το κοινό ότι στις 07 Νοεμβρίου 2023 μεταξύ των ωρών 08:00 – 16:00, θα εκτελούνται εργασίες αντικατάστασης παροχών (crossing) υποστατικών από το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λάρνακας, στη Λεωφόρο Μακαρίου στην Αραδίππου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείσει το τμήμα της Λεωφόρου Μακαρίου από τη συμβολή της με την οδό Δημητράκη Κουμανταρή μέχρι τη συμβολή της με την οδό Έκτωρος και από τις δύο κατευθύνσεις (εναλλάξ) και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

 

Send this to a friend