Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Ο Αρμπολέδα «κρέμασε» την «Κυρία» (βίντεο)
Ο Αρμπολέδα «κρέμασε» την «Κυρία» (βίντεο)

Ο Αρμπολέδα «κρέμασε» την «Κυρία» (βίντεο)

 

 

Την ήττα στο «Στέλιος Κυριακίδης» γνώρισε η Ανόρθωση από την Πάφο με ένα γκολ του Τάνκοβιτς πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα μετά από κάκιστη εκτίμηση του Αρμπολέδα ο οποίος φέρει την ευθύνη για το τέρμα.

Η «Κυρία» παρά την ψυχρολουσία έδειξε θετική αντίδραση και εικόνα, δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει για να πάρει κάτι από την αναμέτρηση. Η Πάφος πανηγύρισε τη δεύτερη μεγάλη της νίκη σε ντέρμπι μετά απ’ αυτή με τον Απόλλωνα και συνεχίζει να ανεβαίνει.

Παιχνίδι με καλό ρυθμό και με φάσεις και στο τέλος τους Παφίτες να παίρνουν το πολύτιμο τρίποντο.

 

Ο τερματοφύλακας της Ανόρθωσης μετά το τέλος του αγώνα έπεσε στο έδαφος και οι συμπαίκτες του έτρεξαν δίπλα του για να τον στηρίξουν. Μία εικόνα που δείχνει το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα παρά το λάθος του που στοίχισε ακριβά.

Πάφος: Ίβουσιτς, Κβίντα (59′ Ρους), Γκόλντάρ, Μπρούνο (79’Ταβάρες), Ζαίρο (88′ Νταβό), Μποστκάι (79’Νταλίνια), Ικόκο, Τάνκοβιτς, Ναμ, Ντράγκομιρ, Πέπε (59′ Βαλακάρι)

Ανόρθωση: Αρπολέδα, Ουαγκέ, Γκαρθία, Κάργας, Τεχέρα (88’Κασάμα), Καστέλ, Φερέιρα, Φερέρ, Γουαρίς (78′ Χρυσοστόμου), Ιωάννου (60′ Τιουνέ),Τσίκο.

Send this to a friend