Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙΡΟΣ Με σκόνη και βροχές ο καιρός – Αναλυτικά η πρόγνωση
Με σκόνη και βροχές ο καιρός – Αναλυτικά η πρόγνωση

Με σκόνη και βροχές ο καιρός – Αναλυτικά η πρόγνωση

 

 

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήματα σκόνη.

Το απόγευμα, θα συνεχίσουν να παρατηρούνται οι τοπικά αυξημένες, κυρίως μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, ωστόσο στα ορεινά, σε περιοχές του εσωτερικού αλλά και στα ανατολικά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, δεν αποκλείεται να εκδηλώσουν μεμονωμένη σύντομη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και στα δυτικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο στα νοτιοδυτικά, παροδικά θα είναι λίγο ταραγμένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Αργότερα και κατά τις αυγινές ώρες, κυρίως σε περιοχές του εσωτερικού και στα ανατολικά, ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν καταβατικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, παρόλο που αρχικά στα νοτιοδυτικά θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

 

Αύριο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, κυρίως από μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, ιδιαιτέρα κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, κυρίως σε περιοχές των ορεινών και του ανατολικού μισού του νησιού. Αργά το απόγευμα στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ, για να καταστούν προοδευτικά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ το απόγευμα, παροδικά στα νοτιοδυτικά θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, ενώ αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές στο ανατολικό μισό του νησιού, κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά.

Το Σάββατο, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ορεινά. Την Κυριακή, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα, τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία μέχρι το Σάββατο, θα σημειώσει μικρή πτώση, ενώ την Κυριακή, δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή, για να συνεχίσει ωστόσο να κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

Send this to a friend