Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Να μην γίνουν συνήθεια οι δικαιολογίες
Να μην γίνουν συνήθεια οι δικαιολογίες

Να μην γίνουν συνήθεια οι δικαιολογίες

 

 

Δίχως αμφιβολίες οι απώλειες με την ΑΕΖ έχουν σκορπίσει απογοήτευση στις τάξεις της Ανόρθωσης και κάπου θα αρχίσουν να ψάχνουν ακόμη πιο έντονα τι φταίει και πως μπορεί να το βελτιώσει.

Το σημαντικό είναι να μείνει η ομάδα στην ουσία και στο αγωνιστικό καθαρά κομμάτι και όχι στο να γίνουν συνήθεια οι δικαιολογίες. Ο Γκαγιέγο έδειξε ότι είναι ένας προπονητής που δουλεύει πολύ και που αρέσκεται στο να βρίσκει λύσεις.

Κάποιες αναφορές του τύπου «Όταν λείπουν βασικοί παίκτες, πέφτει το επίπεδο της ομάδας» ή «Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, είμαστε η 5η ή η 6η ομάδα σε μπάτζετ», καλύτερα να αποφεύγονται και να μην γίνουν συνήθεια.

 

Όταν έχεις μικρό ρόστερ είναι λογικό να πέφτει το επίπεδο όταν έχεις απώλειες. Είναι σημαντικό όμως να βρεθούν λύσεις που δεν θα κάνουν ένα κενό να φαίνεται τεράστιο και δυσαναπλήρωτο.

Όντως η «Κυρία» έχει από τα πιο χαμηλά μπάτζετ σε σχέση με τις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο, όμως καλύτερα να μην προσπαθεί να βρίσκει δικαιολογίες του τύπου «Είμαστε στο 5ο ή 6ο μπάτζετ» αλλά να γίνεται προσπάθεια εξεύρεσης των καλύτερων δυνατών λύσεων.

Send this to a friend