Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Έκρηξη βόμβας σε κατοικία επιχειρηματία στην Αραδίππου
Έκρηξη βόμβας σε κατοικία επιχειρηματία στην Αραδίππου

Έκρηξη βόμβας σε κατοικία επιχειρηματία στην Αραδίππου

 

 

ΓΡΑΦΕΙ ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Σε προσωπικές ή οικονομικές διαφορές εκτιμά η Αστυνομία, ότι οφείλονται τα κίνητρα των δραστών, σε σχέση με την έκρηξη βόμβας, που σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα σε κατοικία 51χρονου γνωστού επιχειρηματία, που βρίσκεται στην περιοχή Κρασά, στην Αραδίππου.

Η έκρηξη έγινε στις 2.45π.μ. και σήκωσε στο πόδι την περιοχή, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές στο εξωτερικό κι εσωτερικό της οικίας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός, χαμηλής ισχύος, τοποθετήθηκε στην κύρια είσοδο του σπιτιού, η οποία εκτοξεύτηκε… Γυάλινες προθήκες θρυμματίστηκαν, ενώ καταστράφηκε μέρος της επίπλωσης.

 

Ο ιδιοκτήτης και η οικογένειά του βρισκόντουσαν εντός της οικίας την ώρα της έκρηξης, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν. Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύζυγος του επιχειρηματία βρισκόταν στον καναπέ του σαλονιού της ώρα της έκρηξης, αλλά ως εκ θαύματος δεν έπαθε τίποτε.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία και οι εξετάσεις συνεχίστηκαν με το πρώτο φως της ημέρας από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και πυροτεχνουργούς του Αρχηγείου Αστυνομίας. Περισυνελέγησαν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις, προκειμένου να εξακριβωθεί το είδος του εκρηκτικού μηχανισμού που χρησιμοποιήθηκε. Ο 51χρονος, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Λάρνακα, πέρασε το κατώφλι του ΤΑΕ Λάρνακας κι έδωσε κατάθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ανέφερε ότι δεν υποψιάζεται κανέναν που να ήθελε να του κάνει κακό. Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας πιστεύουν ότι η έκρηξη βόμβας ενδεχομένως να σχετίζεται μ’ επαγγελματικές δραστηριότητες του παραπονούμενου, χωρίς στο παρόν στάδιο ν’ αποκλείεται κάποιο άλλο σενάριο.

Send this to a friend