Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ανδρέας Χριστοφόρου: Εργαστήκαμε με γνώμονα το καλό της Λάρνακας
Ανδρέας Χριστοφόρου: Εργαστήκαμε με γνώμονα το καλό της Λάρνακας

Ανδρέας Χριστοφόρου: Εργαστήκαμε με γνώμονα το καλό της Λάρνακας

 

 

Με γνώμονα το καλό της Λάρνακας εργάστηκε τόσο ο Δήμαρχος Ανδρέας Βύρας όσο και το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, σύμφωνα με τον Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο της Επιτροπής Αθλητιμσού και Νεολαίας κύριο Ανδρέα Χριστοφόρου.

Σε δηλώσεις του στο Larnakaonline, ο κος Χριστοφόρου μας ανέφερε ότι από την πλευρά της δικής του Δημοτικής Ομάδας (ΕΔΕΚ) καθώς και από τις υπόλοιπες Δημοτικές Ομάδες αλλά και από τον ίδιο τον Δήμαρχο, η όλη προσπάθεια έγινε με συναίνεση και με στόχο να συμβάλουν τα μέγιστα στην ίδια την πόλη.

Επ’ αυτού, τόνισε χαρακτηριστικά, ότι όλο το Δημοτικό Συμβούλιο και ο ίδιος ο Δήμαρχος κατάφεραν να επιτελέσουν με επιτυχία όλο αυτό το έργο που σχεδιάστηκε και αποφασίστηκε.

 

Παράλληλα, ανέφερε ότι αισθάνεται υπερηφάνια ως Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού και Νεολαίας αφού έγινε κατορθωτό να διοργανώνεται στην Λάρνακα κάθε χρόνο ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της Κύπρου, ο Διεθνής Μαραθώνιος Radisson Blu.

Συνεχίζοντας, δήλωσε ότι κάθε μήνα υπάρχει και από ένα αθλητικό γεγονός στην πόλη μας  όπως το Τρίαθλο, η Ελεύθερη Κολύμβηση αλλά και άλλα αθλητικά γεγονότα.

Κάνοντας κι έναν απολογισμό της Επιτροπής του, ο κος Χριστοφόρου αναφέρθηκε στη μεταφορά των γηπέδων του Tennis – με τη βοήθεια του ΚΟΑ και του ίδιου του Δημάρχου – πίσω από τον Πολυχώρο, γεγονός που έδωσε “ζωή” στην περιοχή. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και για το Ανοιχτό Σχολείο Λάρνακας που προσφέρει τη διδασκαλία 40 θεματικών σε 1200 μέλη.

Επίσης, ο κος Χριστοφόρου αναφέρθηκε στην επαναφορά του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας προκειμένου να έρθουν οι νέοι της Λάρνακας πιο κοντά και να διδαχθούν το “ευ αγωνίζεσθαι” σε μιαν προσπάθεια αντιμετώπισης του οπαδικού φανατισμού.

Εν κατακλείδι, σε σχέση με το Skatepark που ολοκληρώθηκε, ο κος Χριστοφόρου μας τόνισε ότι θα γίνει και δεύτερο skatepark στο Παττίχειο.

Send this to a friend