Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Ώρα να αρχίσει η αντεπίθεση…
Ώρα να αρχίσει η αντεπίθεση…

Ώρα να αρχίσει η αντεπίθεση…

 

 

Για την ΑΕΚ δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για νέες απώλειες. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Όλτρα έχει ήδη πετάξει βαθμούς και με την όλη εικόνα της δεν έχει ικανοποιήσει τον κόσμο της και γενικότερα δεν έχει δείξει αυτό που πολλοί θα περίμεναν.

Η αλήθεια είναι ότι στα δυο τελευταία ματς, τα οποία όμως δεν κέρδισε αλλά έμεινε στην ισοπαλία, παρουσίασε σημαντικά σημάδια βελτίωσης. Αν όμως αυτά τα σημάδια βελτίωσης δεν μετουσιωθούν σε γκολ και νίκες θα είναι δίχως αντίκρισμα.

Και η αρχή επιβάλλεται να γίνει για την ΑΕΚ από την αυριανή αναμέτρηση με την Καρμιώτισσα. Η ομάδα της Λάρνακας να κάνει τη δική της αντεπίθεση και να προσπαθήσει να πάρει το τρίποντο που θα την ανεβάσει κυρίως ψυχολογικά που το έχει μεγάλη ανάγκη. Άλλωστε ακολουθούν και πολλά ντέρμπι για την ΑΕΚ και η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη.

 

Αγωνιστικά τα δεδομένα πάνω-κάτω είναι τα γνωστά. Ο Πέρε Πονς είναι τιμωρημένος και εκτός οι Γκαλιόλο, Κάσα και Κατελάρης. Θέση στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο Γκιούρτσο που σίγουρα θα βοηθήσει η δική του παρουσία την ομάδα.

Send this to a friend