Home ΛΑΡΝΑΚΑ Συνάντηση Αποστόλου με Πρύτανη του ΤΕ.ΠΑ.Κ. – Τα επόμενα βήματα για την Πανεπιστημιακή Σχολή στη Λάρνακα
Συνάντηση Αποστόλου με Πρύτανη του ΤΕ.ΠΑ.Κ. – Τα επόμενα βήματα για την Πανεπιστημιακή Σχολή στη Λάρνακα

Συνάντηση Αποστόλου με Πρύτανη του ΤΕ.ΠΑ.Κ. – Τα επόμενα βήματα για την Πανεπιστημιακή Σχολή στη Λάρνακα

Με τον πρύτανη του ΤΕ.ΠΑ.Κ. Παναγιώτη Ζαφείρη συναντήθηκε ο Βουλευτής Λάρνακας της ΕΔΕΚ Ανδρέας Αποστόλου με τον οποίο και συζήτησε για τα επόμενα βήματα αναφορικά με την ίδρυση της Σχολής Θαλάσσιων, Επιστημών Τεχνολογίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης στη Λάρνακα.

Παράλληλα, ο κύριος Αποστόλου μετέφερε τις ευχές και τη στήριξη του σε σχέση με την επανεκλογή του στη θέση του Πρύτανη του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου στις προσεχείς πρυτανικές εκλογές.

Ανάρτηση του Βουλευτή Ανδρέα Αποστόλου

 

Με τον πρύτανη του ΤΕ.ΠΑ.Κ. φίλο Παναγιώτη Ζαφείρη μας συνδέει μια ειλικρινή φιλία και συνεργασία. Θέλησα σήμερα να τον επισκεφθώ για να συζητήσουμε για τα επόμενα βήματα για την ίδρυση της Σχολής Θαλάσσιων, Επιστημών Τεχνολογίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης στη Λάρνακα μετά και τη σχετική απόφαση του Εξοχότατου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη για την ίδρυση της συγκεκριμένης Σχολής στην πόλη μας.

Συνεχίζουμε με πλάνο, όραμα και συνεννόηση μέχρι την υλοποίηση του στόχου μας.

Του μετέφερα επίσης τις ευχές και τη στήριξη μου για την επανεκλογή του στη θέση του Πρύτανη του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου στις προσεχείς πρυτανικές εκλογές.

Τον ευχαριστώ για τη φιλοξενία και την εποικοδομητική συζήτηση.

Send this to a friend