Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Πλήθος κόσμου στην 5η εθελοντική αιμοδοσία της ΚΚP CHARITY ASSOCIATION στη μνήμη των Αντώνη Κατσαρή και Γιώργου Ανδρέου (φώτο)
Πλήθος κόσμου στην 5η εθελοντική αιμοδοσία της ΚΚP CHARITY ASSOCIATION στη μνήμη των Αντώνη Κατσαρή και Γιώργου Ανδρέου (φώτο)

Πλήθος κόσμου στην 5η εθελοντική αιμοδοσία της ΚΚP CHARITY ASSOCIATION στη μνήμη των Αντώνη Κατσαρή και Γιώργου Ανδρέου (φώτο)

 

 

Της Ειρήνης Αντωνίου

Περισσότερο από ενθαρρυντική και συνάμα συγκινητική ήταν η 5η εθελοντική αιμοδοσία, που διοργάνωσε η ΚΚP CHARITY ASSOCIATION στο Moments Hall στη Λάρνακα, στη μνήμη των Αντώνη Κατσαρή (Φρέναρος) και Γιώργου Ανδρέου (Ξυλοτύμβου).

Με αθρόα συμμετοχή από αιμοδότες, η αίθουσα φάνηκε πολύ μικρή για να χωρέσει τόση αγάπη. Οι φυάλες που μαζεύτηκαν στο σύνολο 56, ένας μεγάλος αριθμός για μια εθελοντική αιμοδοσία.

 

Με αυτή τη κίνηση μεταδίδεται ακόμα πιο ηχηρό το μήνυμα της αιμοδοσίας και της σπουδαιότητας για την υγεία των συνανθρώπών μας, οι οποίοι έχουν ανάγκη.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές και κυρίως στους εθελοντές αιμοδότες σε αυτή την μεγάλη εκδήλωση αγάπης και ανθρωπιάς.

Εδώ να αναφέρουμε ότι για κάθε αιμοδοσία χρησιμοποιούνται πάντα αποστειρωμένα και μιας χρήσης υλικά. Ο κάθε αιμοδότης δεν είναι ήρωας είναι ένας συνηθισμένος, αλλά ξεχωριστός άνθρωπος που νοιάζεται και ξέρει να προσφέρει στον άνθρωπο.

Γίνε και εσύ ένας περήφανος αιμοδότης… μέσω αυτής της ξεχωριστής εκδήλωσης.

Send this to a friend