Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

 

 

Ποσότητα κάνναβης πέραν του ενός κιλού εντόπισαν και κατάσχεσαν Αστυνομία και Τμήμα Τελωνείων, στο αεροδρόμιο Λάρνακας. Για διευκόλυνση των ανακρίσεων συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, 30χρονος.

Συγκεκριμένα, αφίχθηκε χθες στην Κύπρο από ευρωπαϊκή χώρα, ανακόπηκε για έλεγχο αποσκευών από τελωνειακό λειτουργό και κατά τον έλεγχο, εντός των αποσκευών του εντοπίστηκαν, κρυμμένες μέσα σε κέρινα ομοιώματα και κατασχέθηκαν, πέντε συσκευασίες, που περιείχαν κάνναβη συνολικού μεικτού βάρους ενός κιλού και 140 γραμμαρίων.

Ο 30χρονος αναμένεται εντός της ημέρας να οδηγηθεί στο Δικαστήριο για διάταγμα προσωποκράτησης του.

 

 

Στις 24/10 ακούει την ποινή του ο 31χρονος κατηγορούμενος για την απόπειρα φόνου στην Ορόκλινη τον Δεκέμβριο του 2022, όπως αποφασίστηκε κατά τη χθεσινή  δικαστική διαδικασία. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε εκ νέου χθες στο δικαστήριο, όπου ήταν ορισμένη η διαδικασία για γεγονότα,  και αγόρευση για μετριασμό της ποινής από τη συνήγορο του. Το Δικατήριο αποφάσισε όπως ο 31χρονος οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον του του Μόνιμου Κακουργιοδικείο Λάρνακας στις 24 Οκτωβρίου, όπου και θα ανακοινωθεί η ποινή του. Σημειώνεται πως στις 27 Σεπτεμβρίου ο 31χρονος παραδέχθηκε ενοχή, παρά το γεγονός ότι στην προηγούμενη δικάσιμο είχε δηλώσει μη παραδοχή στις επτά κατηγορίες που αντιμετώπιζε, δύο εκ των οποίων αφορούσαν σε απόπειρα φόνου, κατά την οποία τραυματίστηκαν σοβαρά 42χρονος και 6χρονο παιδί.

 

Σύναξη αλληλεγγύης και προσευχής πραγματοποιεί σήμερα στη Λάρνακα η Ένωση Εβραϊκών Κοινοτήτων της Κύπρου, της οποίος θα ηγηθεί ο Αρχιραββίνος της Κύπρου, Άριε Ζεέβ Ράσκιν, παρουσία του Πρέσβη του Ισραήλ στην Κύπρο, Όρεν Ανόλικ, και της Πρέσβειρας των ΗΠΑ στην Κύπρο, Τζούλι Ντ. Φίσερ. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 5.00 το απόγευμα στην Κεντρική Εβραϊκή Συναγωγή.

 

Send this to a friend