Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Η ήττα από τον Άρη, η ανησυχία για Καστέλ και το μεγάλο κέρδος της «Κυρίας»
Η ήττα από τον Άρη, η ανησυχία για Καστέλ και το μεγάλο κέρδος της «Κυρίας»

Η ήττα από τον Άρη, η ανησυχία για Καστέλ και το μεγάλο κέρδος της «Κυρίας»

 

 

Την πρώτη της ήττα μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» γνώρισε η Ανόρθωση η οποία έχασε 3-2 από τον Άρη σε ένα παιχνίδι με τις δικές του ιδιαιτερότητες για την ομάδα της Αμμοχώστου.

Απ’ τη μία είχε να διαχειριστεί την απουσία του τραυματία Γκερέρο που δεν ήταν και το πιο εύκολο πράγμα, στη συνέχεια βρέθηκε να χάνει 0-2 από το 12΄ και είδε και τον Καστέλ να τραυματίζεται και να αποσύρεται μόλις στο 24΄ του αγώνα.

Το γεγονός ότι έβγαλε αντίδραση στο ματς και κατάφερε στο δεύτερο μέρος να ισοφαρίσει είναι κάτι που δείχνει χαρακτήρα. Επίσης, η παρουσία του Τζούλιου που μπήκε αλλαγή, έδωσε άλλη πνοή, σκόραρε και ένα γκολ και ήταν δίχως αμφιβολία το μεγαλύτερο κέρδος για την Ανόρθωση.

 

Για τον κόσμο δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Ήταν εκεί και πάλι, στήριξε την ομάδα μέχρι το τέλος και έκανε ότι μπορούσε. Πλέον, η Ανόρθωση έπεσε από την κορυφή μιας και είναι στο -1 από τον Απόλλωνα, όμως θα πρέπει να γίνει πιο αποτελεσματική μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Στο περίμενε βρίσκονται στην «Κυρία» στο θέμα Καστέλ. Ο Ισπανός τραυματίστηκε και πιθανόν σήμερα να ξεκαθαρίσει πόσο καιρό θα χρειαστεί να μείνει εκτός προπονήσεων. Είναι σημαντική η διακοπή για την «Κυρία» για να δουλέψει και να επιστρέψουν κάποιοι παίκτες ξανά στο οπλοστάσιο του Γκαγιέγο.

Send this to a friend