Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Υπ.Εργασίας: Δίπλα στο Ίδρυμα Χριστίνα Αποστόλου και στους ασθενείς που μεταβαίνουν στο εξωτερικό (Βίντεο)
Υπ.Εργασίας: Δίπλα στο Ίδρυμα Χριστίνα Αποστόλου και στους ασθενείς που μεταβαίνουν στο εξωτερικό (Βίντεο)

Υπ.Εργασίας: Δίπλα στο Ίδρυμα Χριστίνα Αποστόλου και στους ασθενείς που μεταβαίνουν στο εξωτερικό (Βίντεο)

 

 

Με ανάρτηση του, το ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου ευχαριστεί τον Εξοχότατο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη για τη συνεχή στήριξη του στους σκοπούς του Ιδρύματος αλλά και για το γεγονός ότι έθεσε υπό την αιγίδα του τη Γιορτή Αγάπης και Ανθρωπιάς.

Αξίζει να αναφερθεί ότι λόγο της απουσίας του στο εξωτερικό τον εκπροσώπησε ο έντιμος Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιάννης Παναγιώτου ο οποίος και αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια για το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου.

Ο Υπουργός εξέφρασε την πρόθεση της Κυβέρνησης για δημιουργία σχεδίου κάλυψης των μη ιατρικών εξόδων των ασθενών και των συνοδών τους όταν μεταβαίνουν στο εξωτερικό για θεραπεία.

 

Στην ομιλία του ο κος Παναγιώτου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσφορά του Ιδρύματος Χριστίνα Α. Αποστόλου, το οποίο – σύμφωνα με τα λεγόμενα του- “έχει εμπεδωθεί στην συνείδηση των πολιτών της Λάρνακας αλλά και των πολιτών όλης της Κύπρου ως ένας φορέας ο οποίος συνεισφέρει στην κοινωνία σημαντικά, ενώ με τη στήριξη της πολιτείας μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερα”.

Παράλληλα, ανέφερε ότι η πολιτική βούληση της κυβέρνησης είναι να καλύψει το κενό της ανάγκης στήριξης των οικογενειών των συμπολιτών μας που αναγκάζονται για λόγους υγείας να μεταβούν στο εξωτερικό, τονίζοντας την ανθρωποκεντρική πλευρά της κυβέρνησης όπου στο επίκεντρο βρίσκεται ο άνθρωπος.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε ο κος Παναγιώτου Βουλευτή της ΕΔΕΚ Ανδρέα Αποστόλου αναφέροντας ότι ο εν λόγω βουλευτής φροντίζει να έχει πάντα στην πολιτική του ατζέντα το όλο θέμα σε συνεργασία με την ίδια την κυβένρηση.

Send this to a friend