Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Φιλανθρωπική εκδήλωση «Για τον Γιαννάκη» στο Πάρκο «Αμμόχωστος» (Λάζος) Αραδίππου
Φιλανθρωπική εκδήλωση «Για τον Γιαννάκη» στο Πάρκο «Αμμόχωστος» (Λάζος) Αραδίππου

Φιλανθρωπική εκδήλωση «Για τον Γιαννάκη» στο Πάρκο «Αμμόχωστος» (Λάζος) Αραδίππου

 

 

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός AngelsHope, διοργανώνει για πρώτη φορά στο Πάρκο «Αμμόχωστος» (Λάζος) στην Αραδίππου, την φιλανθρωπική εκδήλωση «Για τον Γιαννάκη», εις μνήμη του αγαπημένου μας φίλου Γιαννάκη Κωνσταντίνου.

 

 

Η φιλανθρωπική εκδήλωση θα διεξαχθεί το Σάββατο, 14/10/2023 από τις 16:00 – 22:00 στον φιλόξενο χώρο του πάρκου «Αμμόχωστος» (πλησίον αποθηκών ΛΑΖΟΥ) στην Αραδίππου, με δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Η φιλανθρωπική εκδήλωση είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Αραδίππου.

Παιχνίδια, μπαλονοκατασκευές, face painting, mascots, μουσική και πολλά άλλα θα είναι κάποιες από τις δραστηριότητες που θα διακοσμήσουν το χώρο για τους μικρούς μας φίλους ενώ σημεία πώλησης φαγητών ποτών/ροφημάτων και χειροτεχνίες θα προσθέσουν στο χώρο την αίσθηση γιορτής, δίνοντας έτσι το μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.

 

Μουσικά θα στολίσουν την εκδήλωση ο DJ Golden X, το Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες, και η Encarnita Io με τον Μιχάλη Λυσιώτη.

Η είσοδος στο χώρο θα είναι δωρεάν.

Τα καθαρά έσοδα από την εκδήλωση θα δοθούν στο Σωματείο «Βασούλα Ελευθερίου» το οποίο βοήθησε και βοηθάει άτομα με σπάνιες ασθένειες, δίνοντας την ευκαιρία να ανθίσει το χαμόγελο τους ξανά. Επιπρόσθετα, θα διεξάγεται δειγματοληψία για εγγραφή νέων δοτών μυελού των οστών στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο το «Καραισκάκειο Ίδρυμα».

Send this to a friend