Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΟΧΙ ΑΚΕΛ Αραδίππου σε ασφαλτικό Κόσιης
ΟΧΙ ΑΚΕΛ Αραδίππου σε ασφαλτικό Κόσιης

ΟΧΙ ΑΚΕΛ Αραδίππου σε ασφαλτικό Κόσιης

 

 

Με ανακοίνωση του το ΑΚΕΛ Αραδίππου εκφράζει την αντίθεση του στη δημιουργία μονάδας παραγωγής και ανακύκλωσης ασφαλτικού σκυροδέματος στην περιοχή της Κόσιης.

Ανακοίνωση

Το ΑΚΕΛ Αραδίππου εκφράζει για ακόμα μια φορά την αντίθεσή του στη δημιουργία μονάδας παραγωγής και ανακύκλωσης ασφαλτικού σκυροδέματος στην περιοχή της Κόσιης. Εκφράζουμε την έντονη αντίδρασή μας για το γεγονός ότι, παρά τις μαζικές διαμαρτυρίες των κατοίκων του Δήμου μας και των επηρεαζόμενων Δήμων και κοινοτήτων κατά των σχεδίων της προηγούμενης κυβέρνησης για την εγκατάσταση εργοστασίων ασφάλτου στην Κόσιη, η σημερινή κυβέρνηση επιμένει στην εφαρμογή του σχεδίου για τη μονάδα αυτή.

 

Είναι ανησυχητική η σιωπή του Δημάρχου της Αραδίππου καθώς και άλλων πολιτικών δυνάμεων.  Καλούμε τον Δήμαρχο και τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις να τοποθετηθούν ξεκάθαρα εάν συμφωνούν ή διαφωνούν με τα σχέδια της κυβέρνησης για μεταφορά των μονάδων ασφάλτου στη Κόσιη. Καλούμε συνάμα όλους για ανασύσταση του κινήματος αντίδρασης και αγώνα επειδή δεν φθάνουν μόνο οι τυπικές διακηρύξεις.

Θυμίζουμε στους Δημότες της Αραδίππου ότι οι άδειες για εγκατάσταση βαριών βιομηχανικών μονάδων που επηρεάζουν αρνητικά την υγεία και την ασφάλεια των κατοίκων της Αραδίππου, εντός αλλά και περί του Δήμου, αποτελούν «κατόρθωμα» του σημερινού Δημάρχου και της Δημοτικής Ομάδας του ΔΗΣΥ στην Αραδίππου. Υπενθυμίζουμε επίσης ότι με τις ψήφους του Δημάρχου και του ΔΗΣΥ, δόθηκαν άδειες οικοδομής σε εργοστάσιο επεξεργασίας χρυσού και σε Μονάδα προς εξυπηρέτηση των δραστηριοτήτων εξόρυξης υδρογονανθράκων στη Β Βιομηχανική περιοχή Αραδίππου – Καλού Χωριού.

Η προτεραιότητά μας παραμένει η προστασία της υγείας, της ασφάλειας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου μας.

Send this to a friend