Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Μπορεί να βγάλει αντίδραση απέναντι σε αυτή την Πάφο; Πλήγμα με «Μίλι»
Μπορεί να βγάλει αντίδραση απέναντι σε αυτή την Πάφο; Πλήγμα με «Μίλι»

Μπορεί να βγάλει αντίδραση απέναντι σε αυτή την Πάφο; Πλήγμα με «Μίλι»

 

 

Χθες η Πάφος έριξε τέσσερα γκολ στα χαλαρά της ΑΕΖ και θα μπορούσε άλλα τόσα. Αυτό δείχνει και τον βαθμό δυσκολίας που θα έχει για την ΑΕΚ η έξοδος στην Πάφο. Ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα της Λάρνακας που ψάχνει ένα ακόμη restart κόντρα σε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος.

Θα μπορέσει να βγάλει αντίδραση η ΑΕΚ; Θα καταφέρει να διορθώσει λάθη και αδυναμίες; Θα βελτιωθεί αγωνιστικά; Αν δεν το κάνει θα έχει μεγάλο πρόβλημα απέναντι στην Πάφο. Στην ομάδα της Λάρνακας πιστεύουν ακράδαντα ότι το ρόστερ είναι ποιοτικό και σύντομα ο κόσμος θα δει τις πραγματικές δυνατότητες του.

Το θέμα είναι μέχρι να γίνει αυτό να μην χαθεί κι άλλο έδαφος το οποίο στο τέλος της σεζόν θα στοιχίσει ακριβά και θα θέσει την ομάδα εκτός των αρχικών της στόχων. Στην Πάφο η ΑΕΚ καλείται να βγάλει αντίδραση και να δείξει χαρακτήρα τον οποίο δεν έδειξε μέχρι σήμερα.

 

Πλήγμα με Μιλέσβιτς…
Δυο με τρεις βδομάδες εκτός θα μείνει ο Μιλίσεβιτς ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ματς με την Νέα Σαλαμίνα. Ο Βόσνιος είναι δεδομένα εκτός από την αναμέτρηση με την Πάφο και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση μετά τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων.

Send this to a friend