Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Από κάνναβη, μέχρι αρχαία: Τι εντόπισε η SBA στο σπίτι 50χρονου στο Δασάκι Άχνας
Από κάνναβη, μέχρι αρχαία: Τι εντόπισε η SBA στο σπίτι 50χρονου στο Δασάκι Άχνας

Από κάνναβη, μέχρι αρχαία: Τι εντόπισε η SBA στο σπίτι 50χρονου στο Δασάκι Άχνας

 

 

Υπό κράτηση τέθηκε ο 50χρονος ιδιοκτήτης της οικίας στο Δασάκι Άχνας, όπου οι αρχές των Βρετανικών Βάσεων εντόπισαν νωρίς χθες το απόγευμα ναρκωτικά και άλλα τεκμήρια, ύστερα από σχετικές πληροφορίες που εξασφάλισαν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των αρχών της Δεκέλειας, σήμερα ο 50χρονος ύποπτος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου, για να ζητηθεί η κράτηση του μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που διενεργήθηκε στην οικία του υπόπτου, εντοπίστηκε σχεδόν ένα κιλό κάνναβης, ποσότητα κοκαϊνης, μαχαίρια και μεγάλο χρηματικό ποσό. Τα μέλη της SBA βρήκαν επίσης αντικείμενα που ομοιάζουν με αρχαιότητες και ζήτησαν τη συνδρομή του Τμήματος Αρχαιοτήτων για να εξεταστούν.

 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο εντοπισμός των ναρκωτικών στην οικία του 50χρονου έγινε μετά από συντονισμό και συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Περισσότερα στο: https://www.alphanews.live/cyprus/apo-kannabi-mehri-arhaia-ti-entopise-i-sba-sto-spiti-50hronoy-sto-dasaki-ahnas

Send this to a friend