Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του έργου «Αναδιαμόρφωση της περιοχής του Παττίχειου Πάρκου στη Λάρνακα», και η υπογραφή των κατασκευαστικών συμβολαίων.

Έναν κρυμμένο «θησαυρό» χαρακτήρισε το δάσος του Παττίχειου ο δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας, σημειώνοντας πως με τα έργα που προγραμματίζονται να γίνουν, το Παττίχειο Πάρκο θα καταστεί στολίδι και σημαντικό σημείο αναφοράς για τη Λάρνακα, αφού θα είναι ο μεγαλύτερος σ’ έκταση χώρος πρασίνου στη Λάρνακα και ένας από τους μεγαλύτερους σε ολόκληρη την Κύπρο.

Ο δήμαρχος εξήγησε πως ο χώρος που θα αναδιαμορφωθεί είναι Natura, γι’ αυτό και οι κατασκευαστικές εργασίες θα ταυτίζονται πλήρως με τις υποδείξεις του Τμήματος Περιβάλλοντος, του Τμήματος Δασών και της Υπηρεσίας Θύρας. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 23 Οκτωβρίου και θα έχουν διάρκεια 18 μήνες. Το κόστος θα ξεπεράσει τα 5 εκ. 270 χιλιάδες ευρώ.

 

Ένα κατάμεστο παραλιακό μέτωπο με χιλιάδες κόσμου από όλη την Κύπρο και πολλούς καλλιτέχνες και μουσικούς είναι ο απολογισμός της μοναδικής πολύωρης συναυλίας που έδωσε η συμπολίτισσα μας, Άννα Βίσση, για να γιορτάσει τα 50 χρόνια μουσικής της πορείας και δισκογραφίας.

Μπροστά σε χιλιάδες θεατές και συνοδευόμενη από αγαπημένους καλλιτέχνες, όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Καίτη Γαρμπή, η Έλενα Παπαρίζου, η Πάολα, ο Μπάμπης Στόκας και η Λία Βίσση. Η Άννα με την μοναδική της φωνή και δύναμη ξεσήκωσε τον κόσμο με την ενέργεια και συγκίνησε με τα τραγούδια της.

Η Λάρνακα θέλοντας να ανταποδώσει την εκτίμηση και αγάπη της προς την τραγουδίστρια, μετά και από την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας, της προσέφερέ το Χρυσό Κλειδί ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την 50χρονη μουσική της πορεία και προσφορά.

Σημειώνεται ότι η συναυλία ήταν φιλανθρωπικού χαρακτήρα και αφορούσε στη δημιουργία πέντε νέων δωματίων στον ξενώνα του Ronald McDonald House Λευκωσίας και στην κατασκευή πέντε κουζινών για το πρόγραμμα «Μαγειρεύω και Προσφέρω» του Sophia Foundation for Children.

 

Άσκηση εντός του αεροδρόμιου Λάρνακας, θα διεξαχθεί σήμερα και συγκεκριμένα στον χώρο των αφίξεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Hermes Airports η άσκηση θα αρχίσει στις 7.30 το βράδυ και θα ολοκληρωθεί γύρω στις 21.00 το βράδυ και το κοινό καλείται να μην πλησιάζει τους χώρους εκτέλεσης των συγκεκριμένων ασκήσεων.

 

Send this to a friend