Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Της βγήκε η ψυχή αλλά πάτησε κορυφή…
Της βγήκε η ψυχή αλλά πάτησε κορυφή…

Της βγήκε η ψυχή αλλά πάτησε κορυφή…

 

 

Σε ένα παιχνίδι που φαινόταν ότι θα είχε πολύ διαφορετική εξέλιξη με την τροπή που πήρε στο ξεκίνημα του η Ανόρθωση στο τέλος πήρε μία αγχωτική νίκη μέσα στη Λεμεσό με 3-1 κόντρα στην ΑΕΛ και ανέβηκε μόνη πρώτη στην κορυφή.

Η «Κυρία» ξεκίνησε πολύ καλά το ματς, ήταν ανώτερη και έφτιαξε φάσεις. Προηγήθηκε στο 24΄ με πέναλτι του Γκερέρο και δυο λεπτά αργότερα ο Καστέλ έκανε το 2-0. Η ΑΕΛ είχε δοκάρι με Μεντόγεβιτς στο 37΄ για να μειώσει.

Εκεί που έδειχνε οριστικά ότι το ματς γέρνει προς την πλευρά της Ανόρθωσης ήταν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου όταν μέσω ΒΑΡ ο Φιλίποβιτς της ΑΕΛ αποβλήθηκε.

 

Κι όμως η ΑΕΛ στο δεύτερο μέρος έδειξε απίστευτη αντοχή, πείσμα και αποφασιστικότητα και μείωσε σε 2-1 με τον Μόρσεϊ στο 51΄ και μπήκε ξανά στο ματς. Πλήγμα για την Ανόρθωση με τον Γκερέρο λίγο αργότερα μιας και τραυματίστηκε και υπάρχει μεγάλη ανησυχία με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική αλλαγή.

Η ΑΕΛ πίεσε, έφτιαξε φάσεις για να ισοφαρίσει και δεν έδειχνε να είναι ομάδα που παίζει με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο. Η Ανόρθωση έχασε κάθε μονομαχία αλλά στις καθυστερήσεις ευτύχισε να σκοράρει σε κενό τέρμα ο Τιουνέ, με τον Μούριελ να προωθείται και εκεί τελείωσε οριστικά το ματς.

Με τη νίκη της αυτή η Ανόρθωση έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή αλλά μετρά και πληγές γιατί έφυγε τραυματίας και ο Καστέλ.

ΑΕΛ: Μούριελ, Μεντόγεβιτς, Ανδρέου (Μπάστο 46′), Σρνιτς, Χέντι (Τσέρνιχ 23′), Φιλίποβιτς, Τσούκα (Φραντζής 46′), Μόρσεϊ, Μακρής (Μπεραχίνο 85′), Τζάλμα, Ντέγοεστ (Σωτηρίου 13′)

Ανόρθωση: Μιχαήλ, Γουαγκέ, Γκαρθία, Κάργας, Τεχέρα, Καστέλ (Γκασάμα 80′), Γκερέρο (Ιωάννου 64′), Τσίκο, Τιουνέ, Κορρέα, Παρούτης.

Send this to a friend