Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Στοίχημα να τον μεταμορφώσουν και αυτόν οι Ισπανοί
Στοίχημα να τον μεταμορφώσουν και αυτόν οι Ισπανοί

Στοίχημα να τον μεταμορφώσουν και αυτόν οι Ισπανοί

 

 

Η απόκτηση Μουσόντα για την Ανόρθωση είναι ένα ακόμη μεγάλο στοίχημα. Ένα στοίχημα το οποίο θέλουν να κερδίσουν στην «Κυρία» γνωρίζοντας ότι έχουν μόνο να πάρουν πράγματα από την περίπτωση του Βέλγου επιθετικού.

Τόσο ο Γκαγιέγο όσο και ο Πριέτο έχουν καταφέρει φέτος να μεταμορφώσουν προς το καλύτερο παίκτες που ουσιαστικά ήταν με το ενάμιση πόδι εκτός ομάδας. Και αναφερόμαστε στους Ουαρίς και Φερέιρα. Και οι δυο δεν ήταν στα αρχικά πλάνα όταν ξεκινούσε ο προγραμματισμός.

Για διάφορους λόγους παρέμειναν στην Ανόρθωση και όχι μόνο συνεχίζουν κανονικά αλλά έχουν κερδίσει με το σπαθί τους και φανέλα βασικού. Είναι βελτιωμένοι και πολύ καλύτεροι σε σχέση με πέρσι, πολύ πιο επιδραστικοί στο παιχνίδι της «Κυρίας» και αυτό δείχνει ότι η ομάδα δουλεύει σωστά και βγάζει από τους παίκτες πράγματα.

 

Το ίδιο θα επιδιώξουν να κάνουν και τώρα με την περίπτωση του Τσάρλι Μουσόντα. Ένας παίκτης ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό πολύ σοβαρό και αν δεν έχει θέματα και καταφέρει ο Γκαγιέγο να πάρει πράγματα απ’ αυτόν θα είναι σαν λίρα εκατό για την ομάδα της Αμμοχώστου.

Ένα στοίχημα λοιπόν ακόμη για τους Ισπανούς που θέλουν να κερδίσουν γιατί τα οφέλη θα είναι πολλαπλά…

 

Send this to a friend