Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο Δήμος Αραδίππου επενδύει στην υιοθέτηση πολιτικών για μετάβαση στην κυκλική οικονομία και την πράσινη ανάπτυξη
Ο Δήμος Αραδίππου επενδύει στην υιοθέτηση πολιτικών για μετάβαση στην κυκλική οικονομία και την πράσινη ανάπτυξη

Ο Δήμος Αραδίππου επενδύει στην υιοθέτηση πολιτικών για μετάβαση στην κυκλική οικονομία και την πράσινη ανάπτυξη

 

 

Ο Δήμος Αραδίππου συνεχίζει να επενδύει στην υιοθέτηση πολιτικών για τη μετάβαση στην κυκλική οικονομία και την πράσινη ανάπτυξη. Στο πλαίσιο αυτό, την Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διαλέξεων του Δήμου πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια Συνάντηση για το πρόγραμμα «Εγκαθίδρυση Συστήματος Διαλογής στην Πηγή και Χωριστή Συλλογή Ανακυκλώσιμων και Οργανικών Αποβλήτων και Εφαρμογή Συστήματος Πληρώνω Όσο Πετώ (ΠΟΠ) με προπληρωμένη σακούλα», που αφορά στον Δήμο Αραδίππου και στις Κοινότητες Κελλιών, Τρούλλων και Κόσιης.

Την συνάντηση χαιρέτισε ο αντιδήμαρχος Αραδίππου Χριστόδουλος Πάρτου και το Τμήμα Περιβάλλοντος του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, ενώ την παρουσίαση και αξιολόγηση του τρόπου προσέγγισης του έργου έκανε η Ερευνήτρια Α’ και Συντονίστρια ΠΟΠ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Δρ. Έφη Τριτοπούλου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης παρουσιάστηκαν όλες οι παράμετροι και προδιαγραφές του προγράμματος,, ενώ ακολούθησε συζήτηση γύρω από τους προβληματισμούς, τις απαιτούμενες προσαρμογές και ανάγκες για την εφαρμογή του προγράμματος.

 

Με τη συμμετοχή του και σε αυτό το πρόγραμμα, ο Δήμος Αραδίππου πρωτοπορεί για μια ακόμα φορά και συμμετέχει ενεργά στην υιοθέτηση των νέων μοντέλων διαχείρισης σκυβάλων, με απώτερο στόχο το μηδενισμό τους.

Send this to a friend