Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Η οικογένεια της ΤΕΒΕΑ θρηνεί τον χαμό της Φωτεινής Κούτρα
Η οικογένεια της ΤΕΒΕΑ θρηνεί τον χαμό της Φωτεινής Κούτρα

Η οικογένεια της ΤΕΒΕΑ θρηνεί τον χαμό της Φωτεινής Κούτρα

 

 

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΤΕΒΕΑ σε σχέση με τον θάνατο της Φωτεινής Κούτρα, η οποία και υπηρέτησε την ΤΕΒΕΑ από τη θέση της Διοικητικού Λειτουργού από το 2013 έως το 2017.

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα Μέλη της ΤΕΒΕΑ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους της Φωτεινής.

Ανακοίνωση

 

Η οικογένεια της ΤΕΒΕΑ θρηνεί σήμερα τον χαμό της αγαπημένης μας Φωτεινής Κούτρα, η οποία έφυγε νωρίς για το μεγάλο ταξίδι.

Η Φωτεινή υπηρέτησε την ΤΕΒΕΑ από τη θέση της Διοικητικού Λειτουργού από το 2013 έως το 2017, αποτελώντας αναπόσπαστο μέλος του Οργανισμού μας κατά τα πρώτα χρόνια της ίδρυσης του, ενώ την τριετία 2010-2013 είχε εργαστεί στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου. Υπήρξε πρότυπο επαγγελματία και κυρίως ανθρώπου, διακρινόμενη για την εργατικότητα, την τιμιότητα, την ευγένεια και το εξαίρετο ήθος της.

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα Μέλη της ΤΕΒΕΑ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους της Φωτεινής και τους εύχονται κουράγιο και δύναμη στις δύσκολες στιγμές που περνούν.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Καλό Παράδεισο Φωτεινή…

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί την Παρασκευή 29/09/2023 και ώρα 16:30 στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Αυγόρου.

Η οικογένεια θα δεχθεί συλλυπητήρια μεταξύ των ωρών 16:00-16:30.

Παράκληση, αντί στεφάνων, να γίνονται εισφορές για τον ΠΑΣΥΚΑΦ και τον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

Send this to a friend