Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Σκυλιά αναζητούν εκρηκτικά σε πλοίο, το σενάριο άσκησης στο CYCLOPS
Σκυλιά αναζητούν εκρηκτικά σε πλοίο, το σενάριο άσκησης στο CYCLOPS

Σκυλιά αναζητούν εκρηκτικά σε πλοίο, το σενάριο άσκησης στο CYCLOPS

 

 

Ναρκωτικά, όπλα, χημικές ουσίες και επικίνδυνα εκρηκτικά αναζητούν τα ανιχνευτικά σκυλιά της Αστυνομίας Κύπρου, μέσα στο ομοίωμα πλοίου που είναι εγκατεστημένο στο Εκπαιδευτικό Κέντρο του Υπουργείου Εξωτερικών CYCLOPS.

Πρόκειται για το σενάριο πενθήμερης εκπαίδευσης λειτουργών της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της Πολιτικής Άμυνας και του Τμήματος Τελωνείων, από ανώτερους αξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων της Κύπρου και της Αμερικής, του Λιβάνου και της Αιγύπτου που έφτασαν στη Λάρνακα για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Ο Διευθυντής του Εκπαιδευτικού Κέντρο CYCLOPS Χρυσήλιος Χρυσηλίου ανέφερε στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση ότι μετά από κάθε εκπαιδευτική δραστηριότητα γίνεται αξιολόγηση από τους ξένους εμπειρογνώμονες για τυχόν λάθη και παραλείψεις που καταγράφονται.

 

«Με βάση τα ευρήματα της κάθε ημέρας, βελτιωνόμαστε για την επόμενη. Η αξιολόγηση είναι συνεχής, γιατί δεν θα υπήρχε λόγος ύπαρξης του εκπαιδευτικού κέντρου. Η σημασία και η αξία του Κέντρου είναι και πολιτική, αφού μας επιτρέπει να έχουμε απευθείας συνεργασία με την υπερδύναμη ΗΠΑ.»

 

Send this to a friend