Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Ο Ντορεγκαράι λύτρωσε την Νέα Σαλαμίνα στις καθυστερήσεις
Ο Ντορεγκαράι λύτρωσε την Νέα Σαλαμίνα στις καθυστερήσεις

Ο Ντορεγκαράι λύτρωσε την Νέα Σαλαμίνα στις καθυστερήσεις

 

 

Ένα γκολ στις καθυστερήσεις ήταν αυτό που λύτρωσε τη Νέα Σαλαμίνα. Αν ξαι προηγήθηκε δυο φορές με σκόρερ δυο κεντρικούς αμυντικούς, τους Ντάτκοβιτς και Ντιακιτέ, ο Οθέλλος είχε απαντήσεις αλλά τελευταίος μίλησε ο Αργεντινός.

Στο πρώτο ημίχρονο η Νέα Σαλαμίνα μπήκε εντυπωσιακά στο ματς και κατάφερε με γκολ απ’ τα αποδυτήρια να ανοίξει το σκορ με τον Ντάτκοβιτς (3΄), σε μία φάση που αρχικά το γκολ ακυρώθηκε αλλά μέσω VAR μέτρησε.

Ο Οθέλλος έψαχνε τρόπο να αντιδράσει αλλά δεν έφτιαξε φάσεις. Παρόλα αυτά στην πρώτη του καλή στιγμή ευτύχισε να φέρει το ματς στα ίσα στο 23΄ με σουτ του Ναρντίνι. Οι ερυθρόλευκοι άρχισαν αν ανεβάζουν την απόδοση τους στη συνέχεια με τον Ντορεγκαράι να σημαδεύει το δοκάρι στο 45΄ και στο 45+5΄ ο Ντιακιτέ μετά από κόρνερ του Κονέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια με την ψυχολογία στα ύψη.

 

Στο δεύτερο μέρος ο Οθέλλος μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, είχε δοκάρι με τον Χατζηπασχάλη στο 50΄ αλλά μετά… έριξε ρυθμό. Η Νέα Σαλαμίνα έφθασε κοντά σε τρίτο γκολ στο 58΄ όταν ο Μπεχαράνο σημάδεψε το δοκάρι του Ταουντούλ μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Η ομάδα του Γαρπόζη δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε στο 80΄ με τον Γιάνσεν να φέρει το ματς στα ίσα. Και εκεί που όλα έδειχνα ότι η ισοπαλία θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα ήρθε ένα χέρι μετά από σουτ του Μιγκελίτο για να στοιχίσει στον Οθέλλο, αφού δόθηκε πέναλτι μέσω VAR.

Ο Ντορεγκαράι πήρε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα από την άσπρη βούλα, πέτυχε το πρώτο του γκολ και χάρισε το πρώτο τρίποντο στη Νέα Σαλαμίνα.

Οθέλλος: Νταουντούλ, Σταμούλης, Γιάνσεν, Ναρτίνι (62′ Ράμος), Χριστοδούλου, Μπραμπίλα, Σανγκαρέ, Γκαρσία, Χατζηπασχάλης (62’Ουεσλάτι), Μαμαντού, Κορίνους.

Νέα Σαλαμίνα: Μελίσσας, Σεργίου, Ντάνκοβιτς, Ναρσίνι, Ντουρμισάι (64′ Μιγκελίτο), Μπεχαράνο, Κονέ (46′ Καρλίτος), Ντορεγκαράι, Ντιακιτέ, Κατσιαρής ( 46′ Φερνάντες), Λέουκο

Send this to a friend