Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Με ήρωα τον Μπέλετς πήρε βαθμό στο ντέρμπι το ΑΠΟΕΛ
Με ήρωα τον Μπέλετς πήρε βαθμό στο ντέρμπι το ΑΠΟΕΛ

Με ήρωα τον Μπέλετς πήρε βαθμό στο ντέρμπι το ΑΠΟΕΛ

 

 

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι με ένταση, πάθος και πολλά νεύρα στο πρώτο μέρος Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ έμειναν στο 1-1 με τον Μπέλετς να κάνει σωτήριες αποκρούσεις στο φινάλε του αγώνα και να χαρίζει επί της ουσίας τον βαθμό στην ομάδα του.

Στο πρώτο μέρος του ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε με πέναλτι του Κβιλιτάια στο 20΄, η Ανόρθωση σκόραρε στο 33΄ με τον Φερέιρα όμως ακυρώθηκε το γκολ για οφσάιντ, ενώ στο 39΄ η «Κυρία» είχε δοκάρι με τον Πορτογάλο.

Στο 45+5΄ η ομάδα της Αμμοχώστου έφερε το ματς στα ίσα με γκολ του Φερέιρα, ενώ στο δεύτερο μέρος η Ανόρθωση ήταν αυτή που έφτιαξε περισσότερες ευκαιρίες κυρίως προ το τέλος με σημαντικές ευκαιρίες αλλά τον Μπέλετς να εξελίσσεται στον ήρωα του ΑΠΟΕΛ.

 

Ένταση είχαμε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με Σα Πίντο και Γκαγιέγο να αποβάλλονται.

Ανόρθωση: Μιχαήλ, Γουαγκέ, Γκαρθία, Κάργας, Τεχέρα, Καστέλ, Γκερέρο, Φερέιρα (Παρούτης 85′), Τιουνέ (Ιωάννου 85′), Φερέρ, Ουαρίς (Τσίκο 64′)

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Πέτροβιτς, Ντβάλι, Σούσιτς, Ζέφτε, Σαρφό (Γαβριήλ 82′), Κοσταντίνοφ, Βιγιαφάνες (Κρέσπο 61′), Ντογκαλά (Γουίλσον 46′), Μαρκίνιος (Φετφατζίδης 71′), Κβιλιτάια (Εφραίμ 71′)

 

Send this to a friend