Home ΛΑΡΝΑΚΑ Λάρνακα: Συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού από χόρτα σε πεζοδρόμια και δρόμους
Λάρνακα: Συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού από χόρτα σε πεζοδρόμια και δρόμους

Λάρνακα: Συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού από χόρτα σε πεζοδρόμια και δρόμους

 

 

Το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Λάρνακας, πληροφορεί το κοινό ότι κατά την περίοδο 25 μέχρι 29/09/2023 θα συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού από χόρτα σε πεζοδρόμια, δρόμους και παγκέτα για δεύτερη φορά κατά την τρέχουσα χρονιά:

  • στην ευρύτερη περιοχή Λιμανιού ανατολικά την Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’
  • στην περιοχή που περικλείεται μεταξύ των Λεωφόρων Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ., Αρχιεπισκόπου Κυπριανού, Σπύρου Κυπριανού μέχρι τον κυκλικό κόμβο Λιμανιού και την οδό Ζακύνθου
  • στην περιοχή Καλογραιών και ενορία Χρυσοπολιτίσσης μεταξύ των Λεωφόρων Γρηγόρη Αυξέντιου μέχρι τα φωτά τροχαίας Αμερικανικής Ακαδημίας, οδός Νικοδήμου Μυλωνά, Δ. Γ. Διανέλου και Αρχιεπισκόπου Κυπριανού μέχρι τα φώτα τροχαίας με την Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’.

Κατά την τρέχουσα εβδομάδα έχουν αποκοπεί τα χόρτα στην ευρύτερη περιοχή Προδρόμου μεταξύ των οδών Πετράκη Κυπριανού και Ζακύνθου. Παράλληλα καθαρίστηκε το χωμάτινο κανάλι ομβρίων υδάτων στο αδιέξοδο της οδού Δημήτρη Ψαθά.

Το Τμήμα Καθαριότητας ενημερώνει ότι Προσωρινό Πράσινο Σημείο την 1η Οκτωβρίου 2023, ημέρα Εθνικής Επετείου, θα λειτουργήσει μεταξύ των ωρών 7.00 π.μ. μέχρι τις 2.00 μ.μ.

 

Send this to a friend