Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Οι γυναίκες στο προσκήνιο της αγροεπιχειρηματικότητας – Εκπαιδευτικό – συμβουλευτικό εργαστήρι στην Αναφωτία
Οι γυναίκες στο προσκήνιο της αγροεπιχειρηματικότητας – Εκπαιδευτικό – συμβουλευτικό εργαστήρι στην Αναφωτία

Οι γυναίκες στο προσκήνιο της αγροεπιχειρηματικότητας – Εκπαιδευτικό – συμβουλευτικό εργαστήρι στην Αναφωτία

 

 

H @IMH και η GrantXpert Consulting στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου DEMETRA: Developing Entrepreneurial skills & tools for women in agriculTure in Rural Areas, διοργανώνουν εκπαιδευτικό – συμβουλευτικό εργαστήρι για γυναίκες, οι οποίες δραστηριοποιούνται ή ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στον αγροτικό τομέα.

Σκοπός του εργαστηρίου είναι να προσφέρει τόσο το θεωρητικό πλαίσιο, όσο και την πρακτική εμπειρία στο εκπαιδευτικό υλικό που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του έργου, προσφέροντάς τα απαραίτητα εργαλεία για την ανάπτυξη επιχειρηματικών δεξιοτήτων και νοοτροπίας.
Στο εργαστήρι θα γίνει παρουσίαση με τίτλο «Ο δεκάλογος της επιτυχημένης επιχειρηματία» από τη Δρ. Σίλια Χατζηχριστοδούλου, Ιδρύτρια και Γενική Διευθύντρια της GrantXpert Consulting.

Παράλληλα, το εργαστήρι στοχεύει να προσφέρει στις γυναίκες που θα συμμετέχουν καθοδήγηση από ειδικούς στον τομέα της αγροεπιχειρηματικότητας και του μάρκετινγκ, προσφέροντας συμβουλές και λύσεις στα εμπόδια και τις προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσουν, καθώς και ενημέρωση και καθοδήγηση σε ευκαιρίες επιχορηγήσεων.

 

Μια μεγάλη ομάδα καταξιωμένων και έμπειρων συμβούλων επιχειρήσεων από την GrantXpert Consulting και την ΙΜΗ θα βρίσκεται στο εργαστήρι και θα προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες και καθοδήγηση στις συμμετέχουσες, μέσα από σύντομες προσωπικές συναντήσεις με την κάθε μια ξεχωριστά.

Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 18ου Φεστιβάλ Αγροτικής Κουλτούρας, την Κυριακή, 1η Οκτωβρίου 2023, 16:00-20:00 στον κλειστό χώρο εκδηλώσεων Χωριτικής Αρχής Αναφωτίας.

Δηλώση συμμετοχής: https://forms.gle/PaQMqDMwKUzzz2cb8

Πληροφορίες: 22505634

Send this to a friend