Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Γι’ αυτό διαφέρει απ’ τους υπόλοιπους – Το ηχηρό μήνυμα που έστειλε σε όλους
Γι’ αυτό διαφέρει απ’ τους υπόλοιπους – Το ηχηρό μήνυμα που έστειλε σε όλους

Γι’ αυτό διαφέρει απ’ τους υπόλοιπους – Το ηχηρό μήνυμα που έστειλε σε όλους

 

 

Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη, η ήττα στην πρεμιέρα και το 5-5 με τον Εθνικό έφεραν γκρίνια στις τάξεις του κόσμου της ΑΕΚ που έβλεπαν τον πρώτο στόχο που ήταν η είσοδος στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ να χάνεται και το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα να είναι κακό.

Πολλοί πίστευαν ότι η γκρίνια που υπήρχε αλλά και η αμφισβήτηση που άρχισε «περνά» στον Όλτρα θα επηρέαζε ίσως την ομάδα. Ήρθε η νίκη με τη Δόξα, η δύσκολη νίκη με τον Οθέλλο και εκεί που κανείς δεν το περίμενε έρχεται καπάκι και η ανανέωση του Όλτρα από τον Τσάβι Ρόκα.

Μία κίνηση που ελάχιστοι περίμεναν και που δείχνει γιατί η ΑΕΚ διαφέρει απ’ τις υπόλοιπες ομάδες. Μία κίνηση που δείχνει ένα και μόνο πράγμα. Ο Όλτρα χαίρει της απόλυτης στήριξης και εμπιστοσύνης διοίκησης και Ρόκα και είναι το αφεντικό στα αποδυτήρια. Τώρα ξέρουν και οι παίκτες ακόμη πιο έντονα ότι ο Όλτρα δεν το κουνάει ρούπι απ’ την ΑΕΚ για την επόμενη διετία.

 

Μαζί του η ΑΕΚ «χτίζει» και προγραμματίζει το αύριο. Μαζί του η ΑΕΚ θέλει να κάνει ότι δεν έκανε ποτέ ξανά μετά την ενοποίηση. Να κερδίσει δηλαδή το πρωτάθλημα. Ο Ρόκα τον πιστεύει και πήρε την υπογραφή του για να έχει το κεφάλι του ήσυχο ενόψει και του καλοκαιριού.

Τώρα, είναι σειρά και του Όλτρα να δει και λίγο πιο καθαρά κάποια πράγματα καθώς είναι αλήθεια ότι υπάρχουν παιχνίδια τον τελευταίο καιρό που θα μπορούσε να κάνει καλύτερο κοουτσάρισμα. Το σίγουρο είναι ότι και ο ίδιος το αναγνωρίζει, δουλεύει και αναπτύσσεται μαζί με την ομάδα. Θα καταφέρει άραγε να οδηγήσει την ΑΕΚ εκεί που δεν τα κατάφερε κανείς άλλος;

Πάνος Λάρκος

Send this to a friend