Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Βουλευτές χρησιμοποίησαν το «Park and Ride»
Βουλευτές χρησιμοποίησαν το «Park and Ride»

Βουλευτές χρησιμοποίησαν το «Park and Ride»

 

 

Ως «εξαιρετική» χαρακτήρισαν την εμπειρία τους μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας και Πολιτισμού οι οποίοι χρησιμοποίησαν το πρωί της Παρασκευής την υπηρεσία «Park and Ride» για την προσέλευση τους στη Βουλή, καλώντας το κοινό να το δοκιμάσει.

Την υπηρεσία χρησιμοποίησαν οι Παύλος Μυλωνάς, Αντρέας Καυκαλιάς, Πρόδρομος Αλαμπρίτης και Ανδρέας Αποστόλου.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Επιτροπής, ο κ. Μυλωνάς, είπε ότι ήταν μια «εξαιρετική εμπειρία», αφού μέσα σε 18 λεπτά έφτασαν από τον χώρο στάθμευσης του νέου ΓΣΠ στη Βουλή. Σημείωσε ότι, με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο σε ώρες αιχμής μεταξύ 7 και 8.30 του παίρνει από μία ώρα και 15 λεπτά μέχρι ενάμιση ώρα, από την περιοχή του Καλησπέρα, στην είσοδο της Λευκωσίας, για να φτάσει στη Βουλή.

 

Ανέφερε ότι θα το χρησιμοποιούν, «τουλάχιστον εμείς που ερχόμαστε και χρησιμοποιούμε την είσοδο της Λευκωσίας, αν δεν έχουμε άλλες δουλειές που να μας υποχρεώνουν εντός της ημέρας να πάμε και αλλού, και καλώ τον κόσμο, αν μην τι άλλο να το χρησιμοποιήσει μια φορά, να το δοκιμάσει».

Ο κ. Αλαμπρίτης ο οποίος όπως είπε χρησιμοποίησε την υπηρεσία και την Πέμπτη και σήμερα, είπε ότι είναι μια εμπειρία η οποία «αξίζει τον κόπο» και κάλεσε τον κόσμο να την χρησιμοποιήσουν γιατί μπορούν, χρησιμοποιώντας το λεωφορείο να εξοικονομήσουν χρόνο, αλλά και πόρους γιατί η υπηρεσία προς το παρόν, «και ελπίζουμε να συνεχίσει», είναι δωρεάν.

Είπε ακόμη ότι χρησιμοποιώντας το λεωφορείο γλυτώνει κάποιος από το άγχος του να περιμένει στην κίνηση, αλλά μπορεί επίσης να μελετήσει, να διαβάσει τα ηλεκτρονικά του μηνύματα και να προετοιμαστεί για την εργασία του. «Το συστήνω», είπε.

 

Send this to a friend