Home ΛΑΡΝΑΚΑ Δήμος Αθηένου: Συλλογή τροφίμων για τους πληγέντες της Ελλάδας
Δήμος Αθηένου: Συλλογή τροφίμων για τους πληγέντες της Ελλάδας

Δήμος Αθηένου: Συλλογή τροφίμων για τους πληγέντες της Ελλάδας

Ο Δήμος Αθηένου, εκφράζοντας τη μεγάλη θλίψη του για τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την κεντρική Ελλάδα και θέλοντας να δείξει έμπρακτα τη στήριξη του στους πολλούς πληγέντες των καταστροφών, μετά από συνεργασία του Δημάρχου Αθηένου με τον Δήμαρχο Αραδίππου, ανακοινώνει εκστρατεία συλλογής ανθρωπιστικής βοήθειας για ανακούφιση των πληγέντων.

Η συλλογή των ειδών  της βοήθειας θα πραγματοποιείται  στο Δημοτικό Μέγαρο Αθηένου καθημερινά, εκτός αργιών, από τις 7.30 το πρωί μέχρι τις 2.30 το απόγευμα.

Ο Δήμος Αθηένου, η πόλη όπου ανθεί ο εθελοντισμός, καλεί τους δημότες να προσφέρουν ό,τι μπορούν ο καθ’ ένας, ενισχύοντας τις προσπάθειες για ανακούφιση των πολλών πληγέντων από τις πρωτοφανείς καταστροφές που έπληξαν την κεντρική Ελλάδα. Τα είδη που θα συλλέγονται είναι τα πιο κάτω.

 

 

Εμφιαλωμένα νερά, χυμοί, σκηνές, κλινοσκεπάσματα και κουβέρτες, ξηρά τροφή (φρυγανιές, έτοιμα σνακ, μπισκότα), απορρυπαντικά γενικής χρήσης, είδη προσωπικής υγιεινής (σαπούνια, αφρόλουτρα, κρεμοσάπουνα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες), βρεφικά γάλατα, βρεφικές τροφές, πάνες και ρούχα καθαρά και καινούργια.

Όλα τα είδη που θα  μαζευτούν θα σταλούν στους πληγέντες μέσω της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, σε συνεργασία του Δήμου Αθηένου με τον Δήμο Αραδίππου.

Send this to a friend