Home ΛΑΡΝΑΚΑ «Βούλιαξαν» τα αντιπλημμυρικά έργα στις Καμάρες Λάρνακας
«Βούλιαξαν» τα αντιπλημμυρικά έργα στις Καμάρες Λάρνακας

«Βούλιαξαν» τα αντιπλημμυρικά έργα στις Καμάρες Λάρνακας

 

 

«Κολλημένα» στη γραφειοκρατία φαίνεται να είναι τα αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή Καμάρες της επαρχίας Λάρνακας, καθώς παρά την εξαγγελία σχετικού έργου εκ μέρους του κράτους το 2015, η υλοποίησή του δεν έχει ακόμη αρχίσει.

Μιλώντας στο Μεσημέρι και Κάτι, ο Διευθυντής του ΣΑΛ, Άγγελος Χατζηχαραλάμπους, είπε ότι παρόλο που το έργο είχε ανατεθεί στα Δημόσια Έργα, ακολούθως δόθηκε στην Επαρχιακή Διοίκηση Λάρνακας, η οποία εκπόνησε μελέτη και ετοίμασε τα κατασκευαστικά έγγραφα, διαδικασία η οποία ολοκληρώθηκε το τελευταίο τρίμηνο του 2022.

Την εκτέλεση του έργου ανέλαβε το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας, μετά από υπουργική απόφαση, ωστόσο, παρά την προκήρυξη διαγωνισμού, μόνο ένας προσφοροδότης υπέβαλε προσφορά, η οποία ήταν υπερβολικά πιο ψηλή από την αναμενόμενη.

 

Το ΣΑΛ ακύρωσε τον διαγωνισμό και ανέθεσε σε Σύμβουλο Μελετητή την επικαιροποίηση των εγγράφων, με τον κ. Χατζηχαραλάμπους να αναφέρει ότι το επόμενο διάστημα θα προκηρυχθεί νέος διαγωνισμός για υλοποίηση του έργου, την ώρα που οι πολίτες ζουν με τον φόβο πλημμυρών, όπως αυτές του 2014, όταν κινδύνευσαν ζωές και προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές.

Send this to a friend