Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Εξιχνιασθείσα θεωρεί η Αστυνομία την υπόθεση φόνου Αγγελή στην Ξυλοτύμβου
Εξιχνιασθείσα θεωρεί η Αστυνομία την υπόθεση φόνου Αγγελή στην Ξυλοτύμβου

Εξιχνιασθείσα θεωρεί η Αστυνομία την υπόθεση φόνου Αγγελή στην Ξυλοτύμβου

ΓΡΑΦΕΙ o ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Νέο διάταγμα οκταήμερης κράτησης, αυτή τη φορά σχετικά με υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, ζήτησε κι εξασφάλισε σήμερα η Αστυνομία από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, εναντίον των δύο αδελφών από την Ξυλοτύμπου, μετά την τραγική κατάληξη, που σημειώθηκε με τον θάνατο του 34χρονου ομοχώριού τους Νίκου Αγγελή, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του ενώ νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Το θύμα είχε εντοπιστεί αιμόφυρτο στην οικία του το απόγευμα της 29ης Αυγούστου.

Τόσο ο 42χρονος, όσο και η 32χρονη αδελφή του, που τελούν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, έχουν επανασυλληφθεί από το ΤΑΕ Αμμοχώστου, που πλέον διερευνά εναντίον τους αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, φόνου εκ προμελέτης, εισόδου σε κατοικία με σκοπό την διάπραξη κακουργήματος και γραπτές απειλές για φόνο.

 

 

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, λίγες μέρες πριν από τον μοιραίο τραυματισμό του, ο 34χρονος είχε γίνει δέκτης απειλών για την ζωή του. Η ποινική πτυχή της υπόθεσης διαφοροποιήθηκε άρδην μετά που ο άτυχος Αγγελή υπέκυψε στο μοιραίο εξαιτίας των σοβαρών τραυμάτων που έφερε στο κεφάλι.

Θυμίζουμε, ότι αρχικά οι ανακριτές της υπόθεσης διερευνούσαν υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον των δύο αδελφών από την Ξυλοτύμπου.

Να σημειωθεί, ότι η οικογένεια του θύματος ουδέποτε έδωσε την συγκατάθεσή της ώστε ο 34χρονος να αποσυνδεθεί από τα μηχανήματα υποστήριξης, στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπως λανθασμένα γράφτηκε σε διάφορα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Οι ισχυρισμοί του 42χρονου

—————————————   

Τα κίνητρα του φόνου φαίνεται να οφείλονται σε σοβαρές προσωπικές διαφορές που είχαν τα δύο αδέλφια με τον 34χρονο Αγγελή. Όπως πληροφορούμαστε, η 32χρονη ύποπτη που τελεί υπό κράτηση είχε αναφέρει στον 42χρονο αδελφό της ότι το τελευταίο διάστημα το θύμα την παρενοχλούσε έντονα και με διάφορους τρόπους.

Ο 42χρονος παραδέχθηκε στους εξεταστές της υπόθεσης ότι το θύμα όντως ενοχλούσε την αδελφή του, γι’ αυτό και τον επισκέφθηκε στην οικία του για να ζητήσει τον λόγο. Εκεί, ύποπτος και θύμα ήλθαν σ’ έντονη αντιπαράθεση και διαπληκτίστηκαν και σε κάποια στιγμή ο 42χρονος γρονθοκόπησε τον 34χρονο.

Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του υπόπτου, πέφτοντας το θύμα στο έδαφος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι. Όλοι οι ισχυρισμοί που δίνει ο ύποπτος αναφορικά με το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στην οικία του 34χρονου διερευνώνται.

Ο Αγγελή είχε εντοπιστεί μέσα σε λίμνη αίματος από συγγενικά του πρόσωπα. Αρχικά διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε κατάγματα κρανίου. Έκτοτε, νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σ’ εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Προχθές το μεσημέρι άφησε την τελευταία του πνοή.

 

 

 

 

Send this to a friend