Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

 

 

Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 2.20 τα ξημερώματα του Σαββάτου, έχασε τη ζωή του 19χρονος από το Τσέρι.

Συγκεκριμένα, ενώ ο 19χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λεμεσού παρά την έξοδο της Κοφίνου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, με αποτέλεσμα να παρεκκλίνει της πορείας του, να προσκρούσει στο σιδερένιο στηθαίο του δρόμου και να ανατραπεί.

Στο σημείο μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας και της ΕΜΑΚ τα οποία απεγκλώβισαν τον άτυχο νεαρό ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε τον θάνατο του.

 

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 5.30 από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Τσέρι και παράκληση όπως γίνονται εισφορές στην οικόγενεια.

 

Η κοινότητα Περβολιών η διοργάνωσαν και φέτος το διήμερο 21ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ με Δημοφιλείς καλλιτέχνες από Ελλάδα και Κύπρο.

Η παραλιακή κοινότητα Περβολιών για άλλη μία χρονιά φάνηκε πολύ μικρή αφού κατακλείστηκε από πλήθος κόσμου και τις δυο βραδιές, αφού το καλλιτεχνικό πρόγραμμα ήταν  πλούσιο με καλεσμένο την πρώτη μέρα τον αγαπημένο Έλληνα τραγουδιστή Στέλιο Διονυσίου ενώ τη δεύτερη μέρα στη σκηνή του φεστιβάλ βρέθηκε ο Έλληνας καλλιτέχνης Γιώργος Τσαλίκης. Επίσης συμμετείχαν και Κύπριοι καλλιτέχνες, καθώς και τα χορευτικά συγκροτήματα από τις Σχολές Χορού Αθανασία και Σιακαλλή, αλλά και η Κοινοτική Χορωδία των Περβολιών.

Επίσης στο χώρο του φεστιβάλ λειτουργούσαν περίπτερα με φαγητό, ποτό και γλυκά. Και τις δυο μέρες η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη. Αυτά τα νέα μας από τη Λάρνακα για σήμερα.

 

 

Send this to a friend