Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Βαρωσιώτικο ντέρμπι με τεράστια κίνητρα
Βαρωσιώτικο ντέρμπι με τεράστια κίνητρα

Βαρωσιώτικο ντέρμπι με τεράστια κίνητρα

 

 

Η Ανόρθωση υποδέχεται σήμερα την Νέα Σαλαμίνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Είναι η αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία και υπάρχει δίψα και θέληση και από τις δυο ομάδες για τη νίκη.

Είναι ένα ακόμη Βαρωισιώτικο ντέρμπι μακριά από την φυσική έδρα των δυο ομάδων με τον κόσμο να ζει αυτά τα ματς με ένα ιδιαίτερο τρόπο. Η Ανόρθωση έχει το απόλυτο με έξι βαθμούς και μέσα στην έδρα της θα προσπαθήσει να πάρει ένα ακόμη τρίποντο για να πάει στη διακοπή με εννέα βαθμούς και στην κορυφή.

Με τους χιλιάδες Ανορθωσιάτες να γεμίζουν το γήπεδο, οι παίκτες του Γκαγιέγο θα έχουν ένα ακόμη λόγω για να τα δώσουν όλα και να πάρουν το ζητούμενο.

 

Απ’ την άλλη πλευρά, η Νέα Σαλαμίνα, προέρχεται από μία καλή εμφάνιση απέναντι στον Απόλλωνα, άφησε πίσω της την ήττα από την Ομόνοια με 4-0 και βλέπει τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Σημαντικός πονοκέφαλος για τον Χριστοδούλου είναι η θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Εκεί όπου ο Οφόρι δεν είναι απόλυτα έτοιμος και ο Λέουκο είναι τιμωρημένος. Ερωτηματικό τι θα κάνει ο Κύπριος τεχνικός, ο οποίος αυτό που θέλει να δει είναι εξέλιξη και ακόμη περαιτέρω βελτίωση.

Send this to a friend