Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

 

 

Στα αστυνομικά κελιά για τις επόμενες έξι μέρες θα βρεθεί η 32χρονη, από την Ξυλοτύμπου, η οποία συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με την απόπειρα φόνου 34χρονου που διαπράχθηκε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης.

Η ύποπτη οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου και προφυλακίστηκε μέχρι να συμπληρωθεί το ανακριτικό έργο, καθότι οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση εξασφάλισαν μαρτυρία που την εμπλέκει στην εγκληματική πράξη.

Εναντίον της διερευνώνται αδικήματα απόπειρας φόνου, συνωμοσίας για διάπραξη φόνου και είσοδο σε κατοικία με σκοπό την διάπραξη κακουργήματος. Αντίθετα, ο 31χρονος, επίσης από την Ξυλοτύμπου, ο οποίος αρχικά είχε συλληφθεί και ανακριθεί για την ίδια υπόθεση, δεν οδηγήθηκε τελικά στο δικαστήριο και αφέθηκε ελεύθερος, αφού φαίνεται να μην προκύπτει επαρκή μαρτυρία εναντίον του που να τον συνδέει με την απόπειρα φόνου.

 

Οι εξετάσεις της ανακριτικής ομάδας για εξιχνίαση της μυστήριας υπόθεσης συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Όπως πληροφορούμαστε, η Αστυνομία ξεψαχνίζει τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις που είχε το θύμα πριν δεχθεί την επίθεση, ενώ στο μικροσκόπιο των αρχών ασφαλείας βρίσκονται και άτομα με τα οποία ο τραυματίας είχε συνομιλία ή συνάντηση προτού βρεθεί αιμόφυρτος και βαριά τραυματισμένος στην οικία του.

Στο μικροσκόπιο των ανακριτών βρίσκονται, επίσης, κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης από την ευρύτερη περιοχή, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων επί των τεκμηρίων που παραλήφθηκαν από την σκηνή. Η Αστυνομία προσπαθεί να εξακριβώσει τα κίνητρα του δράστη ή των δραστών και τι επ’ ακριβώς κρύβεται πίσω από την ιστορία αυτή. Εκτιμάται ότι κρύβονται σοβαρές προσωπικές διαφορές.

Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

 

Send this to a friend