Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Σάλβα Φερέρ προ των πυλών της «Κυρίας»
Σάλβα Φερέρ προ των πυλών της «Κυρίας»

Σάλβα Φερέρ προ των πυλών της «Κυρίας»

 

 

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Σάλβα Φερέρ είναι η Ανόρθωση η οποία φαίνεται να έχει έρθει σε συμφωνία με το 25χρονο κεντρικό αμυντικό που παίζει και δεξί μπακ για να έρθει με τη μορφή δανεισμού από την ιταλική Σπέτσια στην οποία ανήκει εδώ και τέσσερα χρόνια.

Ο Σάλβα , όπως είναι πιο γνωστός, έχει αγωνιστεί στην Σέρια Α με την Σπέτσια την προηγούμενη τριετία, ενώ είχε προηγουμένως και μία σεζόν στην Σέρια Β και μία με την Ταραγόνα στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Συνολοικά στην Σπέτσια την τελευταάι τετραετία είναι 79 συμμετοχές χωρίς να σκοράρει.

Είναι παίκτης σε εξαιρετική ηλικία και που δείχνει να έχει τα φόντα να βοηθήσει την «Κυρία» σημαντικά με την ποιότητα και τις εμπειρίες του.

 

Η κύρια του θέση είναι αυτή του δεξιού μπακ, ενώ έχει αγωνιστεί σε πολύ μικρότερο βαθμό και κεντρικός αμυντικός, αριστερό μπακ, και σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής.

Με λίγα λόγια είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει λύσεις σε πολλές θέσεις αλλά δεν είναι «καθαρός» κεντρικός αμυντικός που «καίγεται» η Ανόρθωση. Πιθανόν όμως να προορίζεται περισσότερο για τη θέση αυτή.

Send this to a friend