Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙΡΟΣ Ασταθής και το απόγευμα ο καιρός με βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας
Ασταθής και το απόγευμα ο καιρός με βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Ασταθής και το απόγευμα ο καιρός με βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

 

 

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά, περιοχές νοτίως του Τροόδους, σε περιοχές του εσωτερικού και στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και στα νότια και ανατολικά παράλια ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι ταραγμένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και σταδιακά ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 24 στα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

 

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος. Μετά το μεσημέρι όμως αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νοτιοανατολικά, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

Send this to a friend