Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Ήρθε από τον πάγκο και χάρισε τον βαθμό ο Παπαγεωργίου (video)
Ήρθε από τον πάγκο και χάρισε τον βαθμό ο Παπαγεωργίου (video)

Ήρθε από τον πάγκο και χάρισε τον βαθμό ο Παπαγεωργίου (video)

 

 

Μία πολύ διαφορετική και βελτιωμένη Νέα Σαλαμίνα κατάφερε να αντιδράσει από την ψυχρολουσία που δέχθηκε από τον Απόλλωνα και να πάρει τον ένα βαθμό, ενώ θα μπορούσε ακόμη και τη νίκη.

Στο πρώτο μέρος ο Απόλλωνας είχε ελαφρώς καλύτερη κυκλοφορία, έφτιαξε περισσότερες φάσεις, όμως η Νέα Σαλαμίνα ήταν που ζήτησε τρεις φορές πέναλτι. Στο τέλος της δόθηκε πέναλτι μέσω VAR στο 45+1΄ μετά από τράβηγμα στον Ντορεγκαράι με τον Αργεντινό να αναλαμβάνει την εκτέλεση του αλλά τον Λέουβενμπεργκ να πιάνει το πέναλτι.

Και σαν να μην έφθανε αυτό για τη Νέα Σαλαμίνα αμέσως μετά ήρθε το γκολ για τον Απόλλωνα στο 45+4΄ με τον Γιούρσεβιτς. Κάπου εκεί πολλοί θα περίμεναν ότι ο Απόλλωνας θα έμπαινε με πολύ καλύτερη ψυχολογία, όμως η Νέα Σαλαμίνα δεν τα παράτησε.

 

Οι αλλαγές του Χριστοδούλου έφεραν αποτέλεσμα και στο 68΄ ο Μιγκελίτο έκανε σουτ, η μπάλα κόντραρε και ο Παπαγεωργίου με νέο σουτ νίκησε τον Ολλανδό τερματοφύλακα του Απόλλωνα. Γκολ το οποίο αφιερώθηκε στον Τσέλεα που τραυματίστηκε σοβαρά.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος με τη Νέα Σαλαμίνα να παίρνει ένα βαθμό και να κερδίζει ξανά τον κόσμο της με την καλή εικόνα που είχε και τον Απόλλωνα να προβληματίζει από την εικόνα που έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο.

Νέα Σαλαμίνα: Μελίσσας, Σεργίου, Ντάτκοβιτς, Νάρσινγκ (63′ Παπαγεωργίου), Ντουρμισάι (63′ Μιγκελίτο), Καρλίτος (72′ Κουσμάνοβιτς), Κονέ (57′ Φερνάντεζ), Ντορεγκαράι, Λέουκο, Ντιακιτέ, Κατσιάρης (63′ Μπεχαράνο).

Απόλλων: Λέουβενμπεργκ, Εκπολό, Πεϊμπέρνς, Πέρετζ (57′ Βαλμπουενά), Μπεσάρτ (82′ Κοστάκε), Κρμέντσικ (82′ Ντιγκινί), Σαγκάλ, Γιούρτσεβιτς, Χάμπος (90′ Ψύχας), Νταρίκουα (81′ Φιλιώτης), Κολ.

 

Send this to a friend