Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ Απέλαση από την Κύπρο για τον αδιόρθωτο Ουάρντα και μία ταινία που θα «έσπαγε» ταμεία
Απέλαση από την Κύπρο για τον αδιόρθωτο Ουάρντα και μία ταινία που θα «έσπαγε» ταμεία

Απέλαση από την Κύπρο για τον αδιόρθωτο Ουάρντα και μία ταινία που θα «έσπαγε» ταμεία

 

 

Έφυγε πριν καν φορέσει την φανέλα της Καζαμπλάνκα από το Μαρόκο επικαλούμενος μεταξύ άλλων θέματα υγείας. Πόζαρε σε κρεβάτι «νοσοκομείου» με ορούς και λίγο αργότερα ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο της Δόξας μέσω… facebook.

Από τη Δόξα ανέφεραν ότι έχουν υπογεγραμμένο συμβόλαιο μαζί του, με απολαβές 15.000 τον μήνα και μάλιστα συμφωνήθηκε να μπει όρος στο συμβόλαιο του ότι σε περίπτωση που έρθει πρόταση τον Ιανουάριο θα μπορεί να φύγει από την ομάδα, επιστρέφοντας τους μισθούς που πήρε από την ομάδα του «Καραβίδα».

Ο πρόεδρος της Δόξας του έκλεισε ιδιωτικό αεροπλάνο πληρώνοντας 35.000 ευρώ αλλά σε αυτό δεν μπήκε ποτέ. Τελικά ο Αιγύπτιος έφθασε τα ξημερώματα στην Κύπρο αλλά δεν μπορεί να βγει από το αεροδρόμιο μιας και υπάρχει πρόβλημα με τα έγγραφα του. Πλέον, κινδυνεύει με βαριές συνέπειες από την κυπριακή δημοκρατία την ίδια ώρα που θα απελαθεί από το νησί μας.

 

Ταυτόχρονα, φημολογείται ότι ο ιδιόρρυθμος Ουάρντα έχει έρθει στην Κύπρο για να… φύγει. Και αυτό γιατί συμφώνησε με την Esteghlal του Ιράν. Τι θα κάνει η Δόξα αν όνως έχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο μαζί του; Θα το τραβήξει στα άκρα;

Πριν από λίγο ο προπονητής της Esteghlal, ο Javad Nekounam, σε δηλώσεις του σχετικά με την φημολογία περί Ουάρντα, σχολίασε: «”Ο σύλλογος διαπραγματεύεται με έναν Αιγύπτιο παίκτη. Είναι ο ίδιος Αιγύπτιος παίκτης που όλοι γνωρίζουν. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, γιατί εγώ ο ίδιος δεν έχω εμπλακεί στην άφιξη του παίκτη. Μιλάει με κάποιον στον σύλλογο που θέλει να τον φέρει. Μέχρι να γίνει κάτι, μέχρι να έρθει στην προπόνηση και να υπογράψει το συμβόλαιο, δεν θα πιστέψω τίποτα».

Τελικά τι θα γίνει με τον Ουάρντα μάλλον ούτε και ο ίδιος δεν γνωρίζει. Ίσως να εξαρτηθεί από το πως θα ξυπνήσει, τι τρέλα θα τον πιάσει και πόσους ακόμα θα στήσει και θα κοροϊδέψει. Είναι κρίμα για ένα τόσο σπουδαίο ποδοσφαιριστή ο οποίος θα μπορούσε να μεσουρανεί να καταστρέφει το όνομα του και την καριέρα του με αυτό τον τρόπο. Θα μας πείτε δεν είναι φετινή ιστορία αυτή αλλά τα ίδια πάνω-κάτω γίνονται κάθε καλοκαιρό. Μόνο που φέτος το τερμάτισε ο Αιγύπτιος.

Κάλλιστα, η φετινή μεταγραφική περιπέτεια με όλα τα τραγελαφικά που έχουν συμβεί και συμβαίνουν θα μπορούσαν να αποτελούν σενάριο ταινίας που θα «έσπαγε» τα ταμεία!

Send this to a friend