Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Με σφραγίσα Γκερέρο έκανε το δυο στα δυο η «Κυρία»
Με σφραγίσα Γκερέρο έκανε το δυο στα δυο η «Κυρία»

Με σφραγίσα Γκερέρο έκανε το δυο στα δυο η «Κυρία»

 

 

Το δυο στα δυο πέτυχε η Ανόρθωση στο πρωτάθλημα μιας και επικράτησε στο «Αμμόχωστος» του Οθέλλου με 2-0 και κατάφερε να φθάσει στους έξι βαθμούς. Γκολ και ασίστ ξανά ο Γκερέρο. Μπροστά σε 1500 περίπου φίλους της η ομάδα της Αμμοχώστου πήρε αυτό που ήθελε και συνεχίζει την προσπάθεια της.

Χωρίς να εντυπωσιάσει και χωρίς να παίξει το καλύτερο δυνατό ποδόσφαιρο η Ανόρθωση κατάφερε στο πρώτο μέρος να πάρει αυτό που ήθελε. Πέτυχε ένα γκολ σχετικά νωρίς, διαχειρίστηκε το προβάδισμα που είχε πολύ καλά και δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα.

Στο 19΄ ο Λιμπόμπε έκανε λάθος εκτίμηση στην περιοχή με την μπάλα να χτυπά στο χέρι του και να δίνεται πέναλτι μέσω VAR. Ο Γκερέρο ευστόχησε από τα 11 βήματα και η ομάδα της Αμμοχώστου άνοιξε το σκορ. Η Ανόρθωση έφθασε πιο κοντά και σε ένα δεύτερο γκολ όταν ο Γκερέρο στο 45΄ πλάσαρε αλλά πάνω την γραμμή ο Κυριάκου σταμάτησε την πορεία της μπάλας προς τα δίκτυα.

 

Στο δεύτερο μέρος ο Οθέλλος ήθελε να αντιδράσει, προσπάθησε να ρισκάρει λίγο και να επιτεθεί και λίγο έλλειψε να ισοφαρίσει μιας και στο πρώτο 15λεπτο του δευτέρου μέρους ήταν εξαιρετικός. Δημιούργησε τρεις μεγάλες φάσεις μέσα σε τρία λεπτά αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Χριστοδούλου (53΄), Σούτο (54΄) και Ουεσλάτι (55΄) δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και να αλλάξουν τις ισορροπίες.

Η Ανόρθωση στη συνέχεια ανέβασε στροφές, κράτησε μπάλα και περιόρισε τον Οθέλλο. Ο Γκασάμα που μπήκε ως αλλαγή και έκανε ντεμπούτο λίγο έλλειψε να σκοράρει στο 73΄ όταν κεφαλιά του σταμάτησε από τον Ταουντούλ και το δοκάρι. Ντεμπούτο είχαμε και για τον Τιουνέ.

Ο Οθέλλος είχε δυο ακόμη ευκαιρίες στο 82΄ με Ζέλου και Ναρντίνι αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει με τον Αρμπολέδα σε κάποιες περιπτώσεις να είναι εντυπωσιακός.

Η Ανόρθωση «κλείδωσε» τη νίκη στο 88΄ όταν ο Γκερέρο έδωσε εξαιρετική ασίστ στον Φερέιρα ο οποίος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Η «Κυρία» έκανε το δυο στα δυο και είναι αλάνθαστη για την ώρα στο πρωτάθλημα.

Οθέλλος: Ταουντούλ, Γιάνσεν, Ναρντίνι, Κυριάκου (79′ Χατζηπασχάλης), Χριστοδούλου (79′ Ντούρις), Σούτο, Λιμπόμπε (74′ Πέρεθ), Χάσο, Ντιαγιέ (74′ Σταμούλης), Ανάνγκ, Ουεσλάτι (66′ Μπραμπίγια).

Ανόρθωση: Αρμπολέδα, Ουαγκέ, Γκαρσία (46′ Κορέια), Μαρμούκ, Τεχέρα, Καστέλ (69′ Γκασαμά), Γκερέρο, Φερέιρα (Παρούτης 89΄, Ουαρίς (75′ Τσίκο), Κορρέα, Ιωάννου (75′ Τιουνέ).

 

Send this to a friend