Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙΡΟΣ Βροχές με ζέστη στο μενού το καιρού απόψε
Βροχές με ζέστη στο μενού το καιρού απόψε

Βροχές με ζέστη στο μενού το καιρού απόψε

 

 

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος κατά διαστήματα όμως θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Κατά τις αυγινές κυρίως ώρες πιθανό να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα παράλια και στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

 

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 31 βαθμούς στα δυτικά, γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια και στους 30 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, στα ορεινά και το εσωτερικό ενώ τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα. Την Τρίτη παροδικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση για να κυμανθεί μέχρι την Δευτέρα λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές ενώ την Τρίτη θα σημειώσει άνοδο για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Send this to a friend