Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Έριξε τεσσάρα η Ομόνοια στην απογοητευτική Νέα Σαλαμίνα
Έριξε τεσσάρα η Ομόνοια στην απογοητευτική Νέα Σαλαμίνα

Έριξε τεσσάρα η Ομόνοια στην απογοητευτική Νέα Σαλαμίνα

 

 

Εύκολη νίκη για την ομάδα της Ομόνοιας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η οποία επικράτησε 4-0 της κακής και ανέτοιμης Νέας Σαλαμίνας.

Σε ένα μέτριο πρώτο μέρος η Ομόνοια κατάφερε να προηγηθεί στην αναμέτρηση με γκολ που σημείωσε ο με αυτογκόλ ο Λέουκο στο 19ο λεπτό. Οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν αντίδραση στην αναμέτρηση και δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την άμυνα της Ομόνοιας με αποτέλεσμα το 1-0 να μείνει μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους.

Καλύτερος ο ρυθμός του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο με την Ομόνοια να έχει και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων και την Νέα Σαλαμίνα να μην μπορεί να απειλήσει. Στο 58΄ ήρθε η αποβολή του Λέουκο με δεύτερη κίτρινη κάρτα και κάπου εκεί οι πιθανότητες των ερυθρολεύκων εκμηδενίστηκαν.

 

Οι πράσινοι πίεσαν και επιζήτησαν ένα δεύτερο γκολ για να τελειώσει η υπόθεση νίκη και αυτό ήρθε στο 73΄ με τον Κασάμα να βγάζει στον Κακουλλή και ο διεθνής επιθετικός με κεφαλιά από κοντά έκανε το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Η Νέα Σαλαμίνα κατέρρευσε και στο 78΄ έγινε το 3-0 με νέο αυτογκόλ από τον Ντάτκοβιτς αυτή τη φορά και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Κακουλλής με δεύτερο προσωπικό γκολ στο 80΄.

Απογοητευτική η Νέα Σαλαμίνα στην πρεμιέρα μιας και δεν έδειξε σε κανένα σημείο του αγώνα ότι μπορεί να πάρει κάτι από την αναμέτρηση.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Μαρκίνιος, Σεμέδο, Ανσαριφάρντ (68’Κακουλλής), Μπασιρού, Σίμιτς, Μίλετιτς, Χαραλάμπους (68’Κασάμα), Μπεζούς.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Μελίσσας, Σεργίου, Σελέα (28’Ντιακιτέ), Ντάτκοβιτς, Νάρσινγκ (64’Κουσμάνοβιτς), Μιγκελίτο (64’Κατσιάρης), Κουμουρής (46’Φερνάντεζ), Μπεχαράνο, Καρλίτος, Ντορεγκαράι, Λέουκο.

Send this to a friend