Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Ήρθε απ’ τον πάγκο και λύτρωσε την Ανόρθωση ο Καστέλ!
Ήρθε απ’ τον πάγκο και λύτρωσε την Ανόρθωση ο Καστέλ!

Ήρθε απ’ τον πάγκο και λύτρωσε την Ανόρθωση ο Καστέλ!

 

 

Τα βρήκε σκούρα η Ανόρθωση απέναντι στον Εθνικό και χρειάστηκε η συμβολή του πάγκου για να πάρει τη νίκη μιας και η είσοδος των Καστέλ και Παρούτη (59΄) στο δεύτερο μέρος βοήθησε τα μέγιστα. Η “Κυρία” μπροστά σε 7000 οπαδούς της πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο για φέτος.

Στο πρώτο μέρος ο Εθνικός ήταν ανώτερος και πιο επικίνδυνος στις επιθετικές του προσπάθειες. Η Ανόρθωση ήθελε να δημιουργήσει, κράτησε μπάλα αλλά δεν ήταν ουσιαστική και είχε θέματα στην τελική πάσα. Ο Μάριος Ηλία ήταν ο κινητήριος μοχλός για την ομάδα της Άχνας όπου ήταν πολύ επικίνδυνος, ενώ μεγάλη φάση είχε με τον Ντράζιτς στο 42΄ με τον Αρμπολέδα να σώζει. Η Ανόρθωση δημιούργησε δυο καλές φάσεις στο 39΄ και στο 41΄ με Γκερέρο και Φερέιρα αλλά ο Μάρκοβιτς είχε σωστές αντιδράσεις.

Στο δεύτερο μέρος o Εθνικός σκόραρε με τον Λομοτέι αλλά ορθά ακυρώθηκε το γκολ, ενώ στη συνέχεια ο Γκαγιέγιο με τις αλλαγές του βοήθησε να ανέβει η ομάδα και να πετύχει δυο γκολ μέσα σε τρία λεπτά με πρωταγωνιστή τον Καστέλ που μπήκε στο ματς στο 59΄.

 

Στο 62΄ έδωσε την ασίστ στον Γκερέρο που άνοιξε το σκορ. Αν και αρχικά ακυρώθηκε το γκολ στη συνέχεια μέτρησε μετά από έλεγχο που έγινε από το ΒΑΡ. Πανομοιότυπο και το δεύτερο γκολ στο 65΄ όταν ο Παρούτης έκανε το σουτ με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι και να έρχεται στον Καστέλ που έκανε το 2-0. Το γκολ ακυρώθηκε ξανά αλλά στη συνέχεια και μετά από έλεγχο από το ΒΑΡ μέτρησε.

Ο Καστέλ πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 85΄ με συρτό σουτ διαμορφώνοντας το 3-0. Το μόνο που κατάφερε ο Εθνικός ήταν να μειώσει στο 89΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πεχλιβάνη.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Αρμπολέδα, Ουαγκέ, Γκαρθία, Μαρμούκ, Κορέια (59’Παρούτης), Τεχέρα, Γκερέρο, Φερέιρα (59’Καστέλ), Ουαρίς (74’Τσίκο), Κορρέα, Ιωάννου.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μάρκοβιτς, Ριστέβσκι, Σπιρόφκσι, Ντε Ιριόντο, Λίπσκι, Λομοτέϊ, Ηλία Μ., Ντράζιτς (74’Πεχλιβάνης), Χριστοφή (57’Καμπρέρα), Φιάκας (74’Γκόμες), Ακσεντίγιεβιτς.

Send this to a friend