Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ ΣΟΚ! 20 οπαδοί της Μακάμπι επιτέθηκαν σε ΑΕΚτζήδες, λήστεψαν και χτύπησαν τον ένα
ΣΟΚ! 20 οπαδοί της Μακάμπι επιτέθηκαν σε ΑΕΚτζήδες, λήστεψαν και χτύπησαν τον ένα

ΣΟΚ! 20 οπαδοί της Μακάμπι επιτέθηκαν σε ΑΕΚτζήδες, λήστεψαν και χτύπησαν τον ένα

 

 

Σκηνές τρόμου βίωσαν έξι οπαδοί της ΑΕΚ μετά το τέλος του αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Larnakaonline έξι οπαδοί της ΑΕΚ μετά το τέλος του αγώνα με την Μακάμπι πήγαν για φαγητό 200 μέτρα περίπου από το ξενοδοχείο όπου διέμεναν.

Την ώρα που έβγαιναν από το εστιατόριο 20 οπαδοί της Μακάμπι τους περίμεναν έξω και μετά που διένυσαν 40 μέτρα περίπου τους επιτέθηκαν χωρίς να γίνει η παραμικρή πρόκληση από τους φίλους της ΑΕΚ. Ήταν με φανέλες της Μακάμπι, ενώ κάποιοι φορούσαν και κράνη, ενώ χρησιμοποίησαν και σπρέι πιπεριού.

Τον ένα από τους έξι τον χτύπησαν, του έκλεψαν το τσαντάκι όπου είχε μέσα το διαβατήριο του αλλά και χρήματα και διέφυγαν. Οι φίλοι της ΑΕΚ προχώρησαν σε καταγγελία στην αστυνομία η οποία πήρε κατάθεση στον ένα από τους έξι και πλέον βρίσκεται σε επαφές με την πρεσβεία για να μπορέσει να διευθετηθεί η επιστροφή του στην Κύπρο.

 

Ευτυχώς δεν προέκυψαν σοβαροί τραυματισμοί, όμως η άνανδρη επίθεση από τους οπαδούς της Μακάμπι δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά.

Πάνος Λάρκος

Send this to a friend