Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Συμπεριφερόταν απρεπώς στη Μονή του Απ. Ανδρέα και βιντεοσκοπούσε τον εαυτό του
Συμπεριφερόταν απρεπώς στη Μονή του Απ. Ανδρέα και βιντεοσκοπούσε τον εαυτό του

Συμπεριφερόταν απρεπώς στη Μονή του Απ. Ανδρέα και βιντεοσκοπούσε τον εαυτό του

Σε «δικαστήριο» του ψευδοκράτους αναμένεται να οδηγηθεί άντρας, ο οποίος βιντεοσκόπησε τον εαυτό του μέσα στο μοναστήρι του Αποστόλου Ανδρέα στο Ριζοκάρπασο, προβαίνοντας σε προσβλητικές συμπεριφορές, μετά από καταγγελία που έγινε στην «αστυνομία».

Όπως μεταδίδει η Haber Kibris, για το ζήτημα, προέβη σε δηλώσεις ο «υπουργός Εσωτερικών» του ψευδοκράτους, Ντουρσούν Ογκούζ, ο οποίος ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι το μοναστήρι «θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους θρησκευτικούς τόπους λατρείας στη «χώρα» μας».

Όπως είπε, υπάρχουν πολλές παραλλαγές σε ό,τι αφορά στις θρησκευτικές ελευθερίες και τη λατρεία στην «τδβκ», τονίζοντας ότι «ο σεβασμός στις θρησκευτικές πεποιθήσεις και τον τρόπο ζωής είναι ένα θέμα σημαντικό κι ευαίσθητο».

 

 

«Από αυτή την άποψη, οι μεροληπτικές, προκλητικές, ενοχλητικές καταστάσεις και συμπεριφορές είναι απαράδεκτες. Για το λόγο αυτό, έγινε καταγγελία στην «αστυνομική διεύθυνση» για να κινηθούν οι απαραίτητες νομικές ενέργειες […] σχετικά με αυτή τη συμπεριφορά που αποσκοπεί στη διατάραξη της κοινωνικής ειρήνης στο πλαίσιο του σεβασμού των θρησκειών και των πολιτισμών».

Πηγή: HABER KIBRIS

 

Send this to a friend