Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Από τις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Κιτίου για τους εορτασμούς της Κοίμησης της Θεοτόκου στην Παναγία την Αγγελόκτιστη (φώτο)
Από τις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Κιτίου για τους εορτασμούς της Κοίμησης της Θεοτόκου στην Παναγία την Αγγελόκτιστη (φώτο)

Από τις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Κιτίου για τους εορτασμούς της Κοίμησης της Θεοτόκου στην Παναγία την Αγγελόκτιστη (φώτο)

 

 

“Τρελοί και Άγγελοι” ήταν ο τίτλος της μουσικής παράστασης, που πραγματοποιήθηκε στις πολιτιστικές εκδηλώσεις Κιτίου, με αφορμή την μεγάλη γιορτή της Κοίμησης της Θεοτόκου στην πλατεία της Παναγίας της Αγγελόκτιστης.

Σε αυτή την έλαβαν μέρος η τραγουδίστρια Παμπίνα Κοντέα με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Ανδρέας Γερολέμου και Μαέστρος ορχήστρας/Κιθάρα /Ερμηνεία ο Ευθύμιος Παπαδόπουλος. Τις Χορογραφίες ανέλαβε η Μαρία Ζαχαρίου Καραπίττα.

Συμμετέχαν επαγγελματίες χορευτές και η επαγγελματική & εφηβική ομάδα της σχολής χορού “Mambo”.

 

Πιάνο: Σταύρος Σταύρου
Μπάσο: Μιχάλης Μέσσιος
Τύμπανα: Αντρέας Ευστρατίου
Μπουζούκι: Γιώργος Σπύρου

Ένα μουσικό αφιέρωμα στους Γιώργο Ζαμπέτα, Σταύρο Κουγιουμτζή, Βίκυ Μοσχολιού.

Με ελεύθερη είσοδο!

Διοργανωτές ήταν Κοινοτικό Συμβούλιο Κιτίου και ο Πολιτιστικός Όμιλος Αρχάγγελος Κιτίου.

Έλαβαν μέρος οι χορευτές Εβελίνα Χαραλάμπους, Στάλω Ζαχαρίου, Παυλίνα Μιχαήλ, Βαρβάρα Χατζιήκκου, Νάγια Νικολάου, Μαρία Κανελλή, Στυλιάνα Παφίτη, Βικτώρια Ελευθεριάδου, Κυριάκος Κυριάκου.

Φωτογραφίες Γεώργιος Κυριάκου.

Send this to a friend