Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ Τρίτος ο Κοντίδης μέχρι στιγμής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας στη Χάγη
Τρίτος ο Κοντίδης μέχρι στιγμής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας στη Χάγη

Τρίτος ο Κοντίδης μέχρι στιγμής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας στη Χάγη

 

 

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Παύλος Κοντίδης μετά τις πρώτες δύο κούρσες, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας, το οποίο διεξάγεται στη Χάγη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο Κύπριος ιστιοπλόος, που συμμετέχει στον Μπλε Στόλο, ήταν τέταρτος στην εναρκτήρια ιστιοδρομία της διοργάνωσης, ενώ ολοκλήρωσε την προσπάθειά του την Κυριακή τερματίζοντας δεύτερος στη δεύτερη κούρσα.

Έτσι, στη γενική κατάταξη κατέχει την τρίτη θέση με 6 βαθμούς, ακολουθώντας τον Κροάτη Tonci Stipanovic, ο οποίος είναι μέλος της προπονητικής του ομάδας και πέτυχε δυο πρωτιές. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Βρετανός Michael Beckett που είχε μία 3η και μία 1η θέση.

 

Tη Δευτέρα θα πραγματοποιηθούν άλλες δύο ιστιοδρομίες, ενώ ισάριθμες είναι προγραμματισμένες να γίνουν και την Τρίτη.

Σημειώνεται ότι στη συνέχεια υπάρχει ρεπό, πριν οι ιστιοπλόοι χωριστούν σε Χρυσό και Αργυρό Στόλο για τις τελευταίες τέσσερις κούρσες, που θα πραγματοποιηθούν Πέμπτη και Παρασκευή, προτού σχηματιστεί η τελική δεκάδα που θα διαγωνιστεί στην κούρσα μεταλλίων της επόμενης Κυριακής 20 Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται ότι από τη διοργάνωση θα προκύψουν και οι πρώτες προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024». Συγκεκριμένα, στην κλάση σκαφών Laser, όπου αγωνίζεται ο Κοντίδης, θα δοθούν 16 Ολυμπιακές κάρτες.

Send this to a friend