Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Λευτέρης Πετρούνιας και Ηλίας Γεωργίου μιλούν στο Larnakaonline (videos-photos)
Λευτέρης Πετρούνιας και Ηλίας Γεωργίου μιλούν στο Larnakaonline (videos-photos)

Λευτέρης Πετρούνιας και Ηλίας Γεωργίου μιλούν στο Larnakaonline (videos-photos)

 

 

Ρεπορτάζ: Πάνος Λάρκος

Ο τεράστιος Λευτέρης Πετρούνιας των ανεπανάληπτων επιτυχιών, βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στην Κύπρο και στο γυμναστήριο «Βύρων» στην Λάρνακα μαζί με τους υπόλοιπους πρωταθλητές της ενόργανης γυμναστικής στην Ελλάδα, τους Νίκο Ηλιόπουλο και Στέφανο Τσολακίδη.

Προπονήθηκαν στην Λάρνακα από τη Δευτέρα 7 Αυγούστου μέχρι και το Σάββατο 12 Αυγούστου με την αντίστοιχη Εθνική ομάδα της Κύπρου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το κομβικό προ-Ολυμπιακό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αμβέρσας που θα διεξαχθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 8 Οκτωβρίου.

 

Το Larnakaonline και το ΡΙΚ βρέθηκαν στο σύγχρονο γυμναστήριο της Λάρνακας με τον Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια να μιλάει με τα καλύτερα για τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις και να θέτει τους δικούς του στόχους που είναι η εξασφάλιση άμεσα της πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς του Παρισιού.

Δείτε τις μας δήλωσε:

Ο Πετρούνιας δείχνει να βρίσκεται μετά από πολλά χρόνια στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική, ψυχολογική και σωματική κατάσταση, στοχεύοντας στην κορυφή στην Αμβέρσα αλλά ακόμη και στους Ολυμπιακούς.

Η παρουσία των πρωταθλητών της ενόργανης ήταν μία χρυσή ευκαιρία και για τους δικούς μας πρωταθλητές να προπονηθούν μαζί τους και να έρθουν ακόμη πιο κοντά.

Ο Ηλίας Γεωργίου μιλώντας στο Larnakaonline αναφέρθηκε και για το Παγκόσμιο στην Αμβέρσα, που στοχεύει στην πρόκριση στους Ολυμπιακούς, τον τραυματισμό του αλλά και για τις κοινές προπονήσεις με την εθνική Ελλάδος.

Δείτε τις μας δήλωσε ο πρωταθλητής μας Ηλίας Γεωργίου!

Η πιθανή εξασφάλιση ολυμπιακής κάρτας από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει στην Αμβέρσα θα αποτελέσει ότι καλύτερο για τους αθλητές μας, καθώς θα τους δώσει την άνεση και τη δυνατότητα, να προετοιμαστούν πολύ καλύτερα ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων του Παρισιού σε ένα χρόνο.

 

Send this to a friend