Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Χειροπέδες σε 31χρονο: Έκρυβε στο διαμέρισμα του κεταμίνη, κοκαΐνη και €11.400
Χειροπέδες σε 31χρονο: Έκρυβε στο διαμέρισμα του κεταμίνη, κοκαΐνη και €11.400

Χειροπέδες σε 31χρονο: Έκρυβε στο διαμέρισμα του κεταμίνη, κοκαΐνη και €11.400

 

 

Ποσότητα ελεγχόμενης φαρμακευτικής ουσίας κεταμίνης, μικροποσότητα κοκαΐνης και μεγάλου χρηματικού ποσού, εντοπίστηκε την Κυριακή στο διαμέρισμα 31χρονου, στη Λεμεσό, ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 10.00 χθες, μέλη της ΥΚΑΝ, διενήργησαν έρευνα δυνάμει δικαστικού εντάλματος, στο διαμέρισμα του 31χρονου υπόπτου, όπου εντοπίστηκαν 53 νάιλον σακουλάκια που περιείχαν ουσία, η οποία από προκαταρκτική εξέταση που έγινε πιστεύεται ότι είναι κεταμίνη, συνολικού μεικτού βάρους 53 γραμμαρίων, καθώς και το χρηματικό ποσό των 11.400 ευρώ, η προέλευση του οποίου διερευνάται.

Εντόπισαν, επίσης, σε τεμάχιο νάιλον σακουλιού, κοκαΐνη βάρους ενός γραμμαρίου, μία ζυγαριά ακριβείας με ίχνη άσπρης ουσίας, πιθανόν κοκαΐνης, έναν σπαστήρα με ίχνη κάνναβης, και ένα μισοκαπνισμένο χειροποίητο τσιγάρο, με ίχνη κάνναβης αναμεμειγμένης με βιομηχανοποιημένο καπνό.

 

Ο 31χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης που αφορά στα αδικήματα της παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου και ναρκωτικών, και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Το Επαρχιακό Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λεμεσό, να συνεχίζει τις εξετάσεις.

Send this to a friend