Home ΛΑΡΝΑΚΑ 2ήμερο Πανευρωπαϊκό Φόρουμ Δικτύωσης και Εκπαίδευσης στην Λάρνακα
2ήμερο Πανευρωπαϊκό Φόρουμ Δικτύωσης και Εκπαίδευσης στην Λάρνακα

2ήμερο Πανευρωπαϊκό Φόρουμ Δικτύωσης και Εκπαίδευσης στην Λάρνακα

 

 

Γράφει η Χριστίνα Αχιλλέως /Ιδρύτρια και CEOInnoEUsphereLimited

Η πόλη της Λάρνακας θα φιλοξενήσει το πρώτο πανευρωπαϊκό φόρουμ δικτύωσης και εκπαίδευσης «Erasmus+ SPARKLab: Creative Partnerships» δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν καλύτερα το πρόγραμμα Erasmus+ και τις ευκαιρίες υποβολής προτάσεων στις προσκλήσεις που αφορούν την Βασική Δράση 2 (Cooperation Partnerships, Alliances for Innovation & Sports). Η πρόσκληση είναι ανοιχτή προς όλους τους φορείς σε Κύπρο και Ευρώπη, με ενεργή συμμετοχή στο πρόγραμμα Erasmus+ και σε οργανισμούς χωρίς προηγούμενη συμμετοχή που επιθυμούν να γνωρίσουν το πρόγραμμα και να ξεκινήσουν να συμμετέχουν σε νέα έργα, με προτάσεις που θα υποβληθούν το 2024. Το φόρουμ προσφέρει μια ιδανική ευκαιρία εκπαίδευσης και δικτύωσης με προφίλ εταίρων από τους τομείς της εκπαίδευσης, επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, τεχνολογίας, καινοτομίας, συμπεριληπτικότητας κ.α.

Το πρόγραμμα για τις 2 ημέρες αφορά την παρακολούθηση διαδραστικών εργαστηρίωνεκπαίδευσης και ενημέρωσηςαπό τις έμπειρες συμβούλους σε Ευρωπαϊκά προγράμματα με πέραν των 10 χρόνων εμπειρία στη συγγραφή και διαχείριση έργων στο πρόγραμμα, κ. Χριστίνα Αχιλλέως (InnoEUsphere) & Δρ Όλια Τσιβιτανίδου (INQUIRIUM), και τον ειδικό σε θέματα διαφορετικότητας, τη διεθνοποίηση και την ανάπτυξη ταλέντων στην έρευνα με αποδεδειγμένο ιστορικό εργασίας κ. Jakob Feldtfos Christensen (Diversiunity). Ταυτόχρονα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να δικτυωθούν και να δημιουργήσουν νέες ιδέες για έργα που θα υποβληθούν στις προσκλήσεις ΚΑ2 για το 2024, με εταίρους από όλη την Ευρώπη σε ειδικά διαμορφωμένα εργαστήρια που εμβαθύνουν σε συμμετοχικές μεθόδους δημιουργικού τρόπου σκέψης και δικτύωσης. Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την πλούσια πολιτιστική και πολιτισμική ταυτότητα της Λάρνακας μέσω περιδιάβασης στην πόλη το απόγευμα της πρώτης μέρας του συνεδρίου, καθώς επίσης θα έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν τις σχέσεις συνεργασίας τους απολαμβάνοντας κοινωνικές δραστηριότητες και δείπνο καλωσορίσματος στο κέντρο της πόλης.

 

Το φόρουμ θα διεξαχθεί στο ολοκαίνουργιο παραλιακό ξενοδοχείο LivMackenzie Beach Suites μεταξύ 18 – 20 Οκτωβρίου 2023.

Η δήλωση υποβολών συμμετοχής έχει ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 10 Σεπτεμβρίου 2023, καθώς λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κόστος συμμετοχής ανά συμμετέχοντα: 180 Ευρώ + ΦΠΑ *περιλαμβάνονται διαλείμματα καφέ και ελαφρύ γεύμα και τις 2 ημέρες, καθώς επίσης και η είσοδος στο πάρτυ καλωσορίσματος στις 18/10 που θα διεξαχθεί αργά το απόγευμα στο LivMackenzie Beach Suites.

Συμμετοχές εδώ: https://forms.gle/pLfGkBNVtLBY7iWo7

Το Φόρουμ διοργανώνεται από τους ιδιωτικούς οργανισμούς InnoEUsphere & INQUIRIUM και υποστηρίζεται στην Κύπρο από τον οργανισμό Chrysalis Leap, περιφερειακό εταίρο του EIT Climate-KIC, στην Ελλάδα από τον οργανισμό Innovation Paths, και στην Δανία από την εταιρεία Diversiunity.

Send this to a friend